Ove astro kombinacije se najbolje slažu u krevetu

Autor: Republika

Lifestyle

01.02.2019

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saznajte koji horoskopski znak bi vam bio odličan partner u krevetu.

RepublikaFoto: pixabay.com

Ovan i Blizanci 

Temperamentnim i vatrenim Ovnovima savršeno odgovaraju Blizanci. Ovnovi vole akciju i izazove, a kod Blizanaca toga nikada ne manjka i vrlo lako mogu da ih uzbude i dovedu do ludila. 

Svojom harizmom i inteligencijom oni će Ovna uvek držati zainteresovanim. Pošto Blizanci vole da eksperimentišu, oduševiće ih Ovnova spremnost za akciju. Ovaj par takođe ima potencijala i za vrlo uspešnu vezu. 

Bik i Škorpija

Varnice između njih dvoje bi primetio i neko sa strane. To su dve suprotnosti koje se nenormalno privlače. Strastvenost i tajanstvenost Škorpije je ono što magnetski privlači jednog senzualnog Bika, uvek će želeti da istraži šta se krije u dubini njenog bića. 

S druge strane, Škorpiji će biti neodoljivo interesantna Bikova smirenost i pomalo nedokučiva ličnost pa će se truditi da ga osvoji i oseti njegovu strastvenu stranu. Hemija koja postoji između ova dva znaka garantuje najvrelije strasti. 


Rak i Jarac 

Za naizgled hladnog i suzdržanog Jarca, Rak je pravi dobitak u krevetu jer u seks unosi emocije i budi ono najdublje u Jarcu. Rak nije uvek strastven, ali je Jarac taj koji će mu pružiti sigurnost i tada će osećajni Rak moći da se prepusti strastima. Njihovi suprotni karakteri se i te kako privlače, a vrlo često nisu ni svesni koliko je jaka hemija između njih. 

Lav i Vaga 

Lepoj i šarmantnoj Vagi Lav bi priredio nezaboravni doživljaj u krevetu. 

Uzbuđenje i vatromet u seksu bi sa njim bilo za pamćenje. S druge strane, Vaga tačno zna kako i šta da uradi da podgreje strasti i da mu pruži seks pun strasti i romantike. 

Lav obožava pažnju i udovoljavanje, koju mu Vaga zna pružiti. U Lavu bi probudila i one najlepše emocije pa bi njihov odnos za oboje predstavljao savršenstvo. 

Devica i Ribe 

Ribe vrlo dobro znaju da opuste Devicu, koja je veoma sitničava i suzdržana. One znaju da joj nađu nit koja bi Devici skrenula pažnju sa nebitnih stvari i usmerila da se potpuno prepusti seksu. 

Devica će zauzvrat želeti da joj pruži apsolutno zadovoljstvo, a Riba će biti oduševljena strastima koje bi osetila. Ribe imaju veoma bogatu i drugačiju maštu, na koju bi Devica znala da uzvrati svojom energijom. 

Strelac i Vodolija 

Neobična Vodolija voli inovacije i u krevetu, a kako je Strelac veoma inovativan, znao bi dobro da je iznenadi svojim umećima. Strelcu je veoma interesantan Vodolijin drugačiji doživljaj seksa i ljubavi, pa bi je uvek pratio. Seks između ova dva znaka bi uvek bio drugačiji i jednako dobar.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading