Veliki nedeljni horoskop: Pogledajte koga čeka paklena nedelja, a koga velike promene!

Autor: Republika

Lifestyle

05.01.2019

16:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde će od 7. januara do 13. nekome biti naklonjene, a nekome ne. Pogledajte u kojoj ste grupi.

Foto: facebook.com/Zodiac Signs and Horoscopes

OVAN

Pred vama je povoljan period da ostvarite prijateljske odnose sa poslovnim kolegama. Možete da očekujete da ćete na ljubavnom planu imati zanimljive promene i flert. Kada je u pitanju zdravlje, ova nedelja vam je generalno dobra. Imate mnogo energije u sebi i prijaće vam bilo koji oblik fizičke aktivnosti i vežbanja. Pred vama je dobra faza.

BIK

Nagle i neočekivane promene na polju posla bi sada mogle da vam malo uzdrmaju tlo pod nogama. Na polju ljubavi vas očekuje dobro stanje i lep odnos sa voljenom osobom. Kada je u pitanju zdravlje možete da očekujete da će biti manjih problema sa kičmom, leđima i nervnim sistemom kao i sa cirkulacijom i nožnim zglobovima, pa pripazite na to.

RepublikaFoto: pixabay.com

BLIZANCI

Možete da očekujete veoma pozitivnu priliku da otputujete. Pred vama je povoljan period da uđete u slobodnu ljubavnu vezu koja ne podrazumeva obaveze. Na polju zdravlja ne biste trebali da očekujete veće probleme. Bićete veoma aktivni, dobro raspoloženi i neće vas držati mesto. Jedino povedite računa o tome da ne preterujete sa akoholom.

RAK

Imaćete pune ruke posla ali i priliku da u značajnoj meri poboljšate vaše finansije. Kada je u pitanju ljubav imate utisak da se hladite i udaljavate od voljene osobe. Na polju zdravlja su mogući problemi vezani za pesak ili kamen u bubrezima kao i generalno za bolesti vezane za urogenitalni trakt. Vreme je za redovnu lekarsku kontrolu.

LAV

Moguće je da ćete se tokom narednog perioda u velikoj meri oslanjati na druge ljude u poslovnom smislu. Na polju ljubavi vas očekuje početak lepe i perspektivne veze. Kada je u pitanju zdravlje, bićete osetljiviji nego inače i imaćete nešto manje energije pa je važno da se posvetite sebi, obratite pažnju i na probleme sa alergijama.

RepublikaFoto: pixabay.com

DEVICA

Možete da očekujete da ćete imati mogućnost da napredujete u finansijskom smislu ali i da ćete imati puno obaveza. Kada je u pitanju ljubav tokom ove nedelje nema značajnih promena kod vas. Zdravlje vam nije idealno, pad imuniteta vas prati kao i manjak energije a zbog nervoze i užurbanog stila života su mogući i problemi sa varenjem.

VAGA

Možete da očekujete da ćete imati priliku da se odmorite od posla jer vam ova nedelja neće biti stresna niti naporna. Na polju ljubavi ćete imati mnogo lepih trenutaka sa osobom do koje vam je stalo. Kada je u pitanju zdravlje možete imati manje srčane probleme, smetnje vezane za tahikardiju ili povišen pritisak pa se oko svega posavetujte sa lekarom.

ŠKORPIJA

Neće vam sve ići po planu i u nekim trenucima ćete imati utisak da vam je poslovno polje nestabilno. Što se tiče emocija, sa partnerom je odnos promenljiv ali ipak ostajete zajedno. Na poljuzdravlja vas očekuju problemi vezani za bešiku, jajnike, donji stomak ali i za grudni koš, srce i pluća pa se može reći da ste generalno jako osetljivi.

RepublikaFoto: pixabay.com

STRELAC

Pred vama je period u kojem ćete imati manje probleme u poslovnoj komunikaciji. Na polju ljubavi vas očekuje prijatno poznanstvo sa osobom iz bliskog okruženja. Kada je u pitanju zdravlje možete imati manje probleme vezane za kašalj, pluća ali i sinuse, piše Ruža Ružanović za astrousluge.com. Skloni ste prehladama, virusnim infekcijama i gripu pa je važno da se čuvate.

JARAC

Imaćete priliku da značajno poboljšate stanje na polju finansija, sada lakše nego inače dolazite do novca. Što se tiče problema u ljubavi, konačno ih polako rešavate. Na polju zdravlja vas očekuju moguće nestabilnosti po pitanju hormona koje kontroliše štitna žlezda pa je važno da o tome pocedete računa i da se obratite lekaru ako niste dobro.

VODOLIJA

Nije povoljna faza za posao pa nemojte sada da očekujete previše na tom polju. Kada je u pitanju ljubav, ponekad partner smatra da ste labilni ili preterano promenljivi. Na polju zdravlja vas očekuju migrene, glavobolje, problemi sa očima, osetljiv predeo glave, sinusa, čeoni predeo kao i bolovi u predelu slepoočnica. Posavetujte se sa lekarom oko svega.

RIBE

Moguće je da ćete imati neke manje probleme da jasno definišete svoje poslovne obaveze. Na polju ljubavi ste u velikoj dilemi i moguće je da sumnjate u svoja osećanja. Kada je u pitanju zdravlje, javljaju se vaši hronični problemi sa cirkulacijom, naticanjem, viškom vode u organizmu ali i sa venama, stopalima i srcem.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading