SUTRA JE HLADAN MESEC: Ova 4 znaka će biti na udaru

Autor: Republika

Lifestyle

21.12.2018

20:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako nam se čini da je zima tu već nedeljama, ona zvanično počinje danas, a ovo ne samo da je najkraći dan u godini već je i u astrološkom smislu veoma zanimljiv.

RepublikaFoto: pixabay.com

22. decembar biće dan Hladnog meseca, što je zapravo samo fensi ime za Pun Mesec u decembru. Izlazi u znaku Raka, a biće praćen i meteorskom kišom. Šta to sve može da znači za nas?

Zimska kratkodnevica je vreme kada je najkraća dnevna svetlost i najduži period noći u godini.Nakon toga, dnevno svetlo počinje duže da traje pa se samim tim i dan nekako produžava. U astrološkom smislu, ovo je period u godini kojim vlada Saturn, planeta koja donosi značenje i strukturu u naš život.

To je period kada trebamo da se zapitamo šta je to što želimo i šta želimo da postignemo u životu.Svake godine se zvezde drugačije raspoređuju u ovom periodu. Na individualnom planu ovo je vreme za deljenje ideja i mozganje. Očekujte više od nekoliko prijatnih noći ušuškanih ispred kamina, ćaskanje sa prijateljima do rane zore i to o svemu što vam padne na pamet.

Svaki znak će osetiti uticaj ovog perioda, ali neki znaci će biti pod jačim uticajem. To su Jarac, Rak, Vaga i Ovan. Njih će moriti pitanja o tome šta žele, koji su im ciljevi i ambicije i da li mogu da postignu to što su naumili. Možda će uočiti malo više prepreka ispred sebe nego drugi, ali će raditi na tome da ih prevaziđu.

Hladni Mesec će nam pomoći da zasijamo, pogotovo u onim oblastima u životu u kojima osećamo stagniranje. Možda ste još uvek besni na prijateljicu koja je uspela da prospe činiju špageta na vaš omiljeni džemper, ili na to što vaš partner ostaje do kasno na poslu i propušta zabave sa vama.

Šta god da je u pitanju, sada je vreme da to pustite. Biće mnogo emotivnih momenata u narednih par dana, pa vam savetujemo da se pripremite.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading