Mlad mesec u strelcu donosi ogromne promene svakom znaku: Jednog čeka uspeh na poslu, a ovog raspad veze!

Autor: Republika

Lifestyle

07.12.2018

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vodolije spremite se za putovanje, a vi dragi Rakovi za jedno zanimljivo poznanstvo...

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ
Mesec

Mlad Mesec, simbol podsvesti, putovanja i mašte, jednom godišnje nađe se u Strelcu, znaku kontakata sa strancima, putovanja i bogatstva, a ove godine to će biti oko 29. novembra. Međutim, svake godine obrazuje drugačije aspekte sa tranzitnim planetama što će najviše uticati na naše raspoloženje i odluke koje donosimo. Jer, kada se mlad Mesec nađe u Strelcu, Sunce je uvek u Strelcu što naglašava subjektivnost i pristrasnost prilikom donošenja zaključaka i odluka.

Sekstil sa Jupiterom, planetom prosperiteta, donosi novac, a kvadrat sa Neptunom budi inspiraciju kod umetnika i naučnika. Mlad Mesec se krajem perioda približava Merkuru, što može da prolongira dogovore i poslove sa potencijalnim partnerima. Kada je reč o zdravlju, trebalo bi proveriti krvnu sliku, mogući su problemi sa jetrom i žuči, cosmopolitan.rs. Aspekte mladog Meseca u Strelcu će osetiti svi znaci, najviše Bikovi, Rakovi i Ribe, a najmanje Škorpije, Jarčevi i Device.

Ovan

Mlad Mesec u vašoj devetoj astrološkoj kući u sekstilu sa vašim vladaocem Marsom i trigonu sa Uranom u vašem znaku, donosi vam novac preko saradnje sa strancima.

Bik

Pozicija Meseca u vašem astrološkom polju novca u poluseskstilu sa vašim vladaocem Venerom, najavljuje obnovu saradnje sa nekadašnjim poslovnim partnerima.

Blizanci

Zbog mladog Meseca u sedmoj kući pod uticajem Jupitera i Urana, bićete uspešni ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti (umetnik, advokat, političar).

Rak

Mlad Mesec pod uticajem Jupitera, Saturna i Urana, donosi vam ponudu za poslovno partnerstvo koja može imati značajnog uticaja na dalji tok vaše karijere.

Lav

Mesec u kući kreativnosti u konjunkciji sa vašim vladaocem Suncem usporava neke vaše planove, ali vam zato otvara neke nove perspektive u poslovanju sa strancima.

Devica

Aspekti između Meseca i vašeg vladaoca Merkura, kao i Saturna upozorava da budete oprezni prilikom sklapanja dogovora. Partnerovo ponašanje budi vašu sumnju.

Vaga

Mlad Mesec pod uticajem Jupitera iz vašezg znaka i Urana iz Ovna, donosi vam iznenadni uspeh u poslu, naročito ako ste zbog posla prisutni u javnosti.

Škorpija

Sa mladim Mesecom u astrološkoj kući posla pod uticajem vaših vladalaca Marsa i Plutona, rastu vaše šanse za mogućnost zarade preko saradnje sa strancima.

Strelac

U vreme mladog Meseca u vašem znaku, rastu vaše šanse za uvećanje zarade preko nekadašnjih poslovnih partnera koji mogu da vam ponude isplativ poslovni aranžman.

Jarac

Pozicija mladog Meseca, vladaoca polja partnerstva, u konjunkciji sa vašim vladaocem Saturnom, može da vam prolongira isplatu iz neke prekookeanske zemlje.

Vodolija

Mlad Mesec pod uticajem Marsa iz vašeg znaka kao i vaših vladalaca Urana i Saturna, najavljuje mogućnost putovanja ili stručnog usavršavanja u inostranstvu.

Ribe

Aspekti mladog Meseca u kući karijere sa vašim vladaocima Jupiterom i Neptunom, donose vam mogućnost dobijanja stipendije ili stručnog usavršavanja u inostranstvu.

PUTOVANjE U INOSTRANSTVO

Oko 29. i 30. novembra, mlad Mesec će biti pod povoljnim uticajima Jupitera iz Vage, Marsa iz Vodolije i Urana iz Ovna, planeta prosperiteta, akcije i putovanja, što najavljuje mogućnost isplative saradnje sa strancima, a veće su i šanse za odlazak na stručno usavršavanje u inostranstvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading