KAKO SE ZABAVLJAJU HOROSKOPSKI ZNAKOVI: Vaga voli udvoje, Lav što bučnije

Autor:

Lifestyle

26.11.2018

00:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U nastavku teksta otkrivamo kako koji horoskopski znak voli da se zabavlja.

RepublikaFoto: Promofoto
Lavovi obožavaju provod i ludilo do jutra

Ovan

Zaboravite diskretnu rasvetu i duge sentimentalne muzičke kombinacije. Za vas važi pravilo "Što žešće, to bolje". Ako imate mogućnosti, otputujte tamo gde vas čeka neko atraktivno sportsko takmičenje, gde se sve vreme nešto događa. Ako ne putujete, potražite karte za neku utakmicu, posle koje može uslediti ples do zore. Izbegavajte žestoka pića. Vino ili šampanjac će biti sasvim u redu. Što se tiče odeće i izgleda, odgovaraju vam sve sportske kombinacije, a za svečaniju varijantu, imperativ je jednostavnost. Bez preterivanja, a da bude udobno.

Bik

Foto: pixabay.com

Komocija i hedonizam su obeležje vašeg stila zabave. Važno je da su vam u svakom trenutku dostupne dve stvari: krevet i hrana. Zato ćete se najradije odlučiti za opuštenu kućnu zabavu u krugu bliskih ljudi, gde se svi poznaju i nema iznenađenja. Važno je da bude dovoljno udobnih mesta za svakog gosta. Hrane i pića treba da bude u izobilju, trpeza treba biti raskošna, a kolači su obavezni. Najradije ćete obući nešto što je udobno, meko i komotno. Tunike koje nalikuju pidžami uz helanke za žene delovaće dovoljno svečano i kad ste kod kuće. Muškarci će potražiti lagani pulover, dovoljno širok da ih ne sputava.

Blizanci

Izlasci među ljude i ples do mile volje je vaš stil zabave. Mnogi će prihvatiti pozive za više zabava i veče provesti menjajući destinacije. To vas najviše ispunjava jer možete udovoljiti svojoj potrebi za nizom susreta, za puno lagane priče. Tamo gde vam se malo više svidi, otplesaćete više nego na nekoj drugoj zabavi. Ali brzo ćete nastaviti dalje. Ne zaboravite da ponesete mobilni telefon, da vam ne promakne neki događaj. Ovako uvek možete biti prisutni čak i na dva mesta, ako je potrebno. Odeća mora da bude najmodernija. Svakako mladalačka, lepršava i vedrih boja. One pastelne vam savršeno odgovaraju.

Rak

Prijatno porodično okruženje je način na koji najradije slavite. To je prava kućna idila u kojoj vi blistate i obično dajete sve od sebe angažujući se i po pitanju kuhinje i uređenja ambijenta. Ipak, ako još živite sami, tražićete sličan ambijent. Neki će kod kuće organizovati diskretnu zabavu u kojoj neće biti ničega previše naglašenog, ali će biti prijatno svakom ko dođe. Drugi će prihvatiti poziv za sličnu zabavu kod nekog bliskog i biti rado viđen gost kod neke porodice. Prilikom doterivanja nema previše šminke, ali odlično pogađate boje. Odeća će biti ženstvena, a muški Rakovi neupadljivi, ali uredni.

Lav

Foto: Promofoto

Zabava do zore uz mnogo blještavila i buke vaš je ideal. Ako se može protegnuti i na celu nedelju, još bolje. Lajt-šou i bogat izbor muzike je obavezan, ali i sredstva za omamljivanje. Sve vrste pića naći će se u ponudi, a hrana ekskluzivna. Prostor mora biti okićen tako da bode oči. Sve što je neugledno ne dolazi u obzir. Za vaše žurke mora se čuti što dalje i prepričavati ih što duže. Odeća će biti slična - puno zlata, šljokica, frizura takva da moraju da vas primete. Što upadljivije i luđe, to bolje. Pazite samo da ne preterate.

Devica

Kad vi želite da se zabavite, to mora da bude vrlo suptilno i organizovano do najsitnijih detalja. Posebnu pažnju obratićete na ishranu, u kojoj će jela biti takva da doprinesu zdravlju gostiju. Okruženje i stil zabave biće diskretni, prijatan ambijent, ničega previše, ali ničega ni premalo. Svaki gost imaće tačno određeno mesto. Nedostaje samo spontanost, pa vi pripremite osnovu, a drugi neka predlože društvene igre, ples ili slično, već prema tome šta ko voli. Ako negde idete, tražićete slično, odnosno da tačno znate kakav je program zabave. Vaš stil odevanja uvek je otmen, pa vam tu i ne treba savet.

Vaga

Zabava udvoje vaš je san snova. Ako ste u vezi, organizovaćete intimnu zabavu. Tu će se svakako naći i cveće na stolu, a što se hrane tiče, fokusiraćete se na deserte - kolače, sladoled i slično. Fina flaša vina biće vaš izbor pića, a svi sadržaji koji podstiču ljubav i zaljubljivanje će se naći na ekranu vašeg televizora ili u pesmama koje ćete slušati. Ukoliko ste još sami, tražićete prefinjeniju zabavu na kojoj će biti sadržaj iz kulture ili gde postoji mogućnost da komunicirate s osobama suprotnog pola. Vi ćete se doterati i namirisati jer volite da izgledate lepo. Odeća će odisati elegancijom i jednostavnošću.

Škorpija

Foto: pixabay.com

Mistični stil tajanstvenosti melem je za vašu dušu. Rasveta na mestu gde se vi zabavljate je gotovo uvek diskretna i prožeta dimom. Muzika je senzualna, a mnogo jastuka po naslonima i krevetu poziva na opuštanje i približavanje. Sve što je zavodljivo i što miriše na erotiku vama je drago, pa će se tu naći i takvih sadržaja, bilo kroz film, bilo kroz neku predstavu, na primer, striptiz. Ukoliko ste u vezi, spremni ste da zabavu podelite s voljenom osobom u intimnom okruženju spavaće sobe. Drugi vam ni ne trebaju. Odeća će uvek biti uska, zavodljiva, dekoltei naglašeni, kao i šminka.

Strelac

Kod vas su koferi uvek u pripravnosti u slučaju da negde treba da se putuje. Događanja na što daljim destinacijama za vas su sasvim uobičajena zabava. Nije problem da pređete i nekoliko granica da biste ostvarili svoju želju za egzotikom, proširili svoje horizonte ili usrećili nekog ko vam je drag, ali je daleko. Ako nešto organizujete kod kuće, to će biti u stilu neke druge kulture ili će društvo biti sa svih strana sveta. Volite prirodu, pa su tu i zabave pod vedrim nebom. Rado ste viđen gost na svim mestima. Vaš stil odevanja i šminke je ujednačen, a obično je obogaćen nekim detaljem.

Jarac

Za zabavu ćete biti spremni tek kad obavite sve poslove. Onda nastupa vreme za opuštanje, kojem ćete se predati ozbiljno kao i poslu. Volite da znate gde idete i kakav je program zabave. Cenite konkretna uživanja - dobra vina, dobra hrana, dobro osmišljena zabava. Glupost ne tolerišete, ali imate specifičan smisao za humor. Ako organizujete zabavu, potrudićete se da svaki gost dobije ono što voli, a ako idete negde, gledaćete da zabava bude sadržajna. Stil koji najviše volite su crno-bele decentne kombinacije s ponekim svetlucavim detaljem. Za žene je idealna mala crna haljina, a šminka što prirodnija.

Vodolija

Foto: pixabay.com

Kad treba da se zabavljate, kod vas postoje dva stila. Jedan je gotovo samački, kad lutate poput pustinjskog vuka po raznim žurkama i ostajete u svojoj individualnosti svesni sebe i svoje samoće. Drugi stil je kad se potpuno stapate i identifikujete s grupom prijatelja i spremni ste sve dati za njih. Ovakve žurke nadaleko su poznate, a neretko ih sami pravite. Oni su obično otvoreni za sve i svakoga. Dopuštena su sva pića i sva jela. Nema granica, a vi uživate. Stil koji vi volite uvek je inventivan i drukčiji od drugih, ali i ležeran. Kravate ne dolaze u obzir, a haljine trebaju da budu što luđe i originalne.

Ribe

Volite sve što je nedokučivo, diskretno i pomalo tajanstveno. Poput mora. Ako možete da se ubacite na neki brod da krstarite, za vas bi to bila idealna zabava. Ako ne, zabava na koju biste najradije pošli mora biti maštovita, treba podsticati zabavljače na suptilne odnose i skrivene poglede. Pića treba biti u izobilju, a ni hrane ne sme da nedostaje. Preferiraćete kolače. Sve što je previše bučno vam ne odgovara. Vaš stil uvek je bogat bojama, kreativan je i nekonvencionalan. Naći će se tu raznih tunika, haljina, ali i košuljica koje blješte. Šminka će uvek biti svetlucava, ali ne i blješteća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading