(VIDEO) Nebojša Tubić Žabac: Napušio sam Legiju i Spasojevića kad su mi tražili da namestim Čumeta

Autor: Republika

Hronika

17.11.2018

17:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Tubić Žabac, kontroverzni biznismen iz Novog Sada i svedok mnogih događaja iz devedesetih godina, rešio je da progovori o mnogim ličnostima iz tog perioda. U intervjuu za Balkan Info, Žabac je otkrio da je vođa ozoglašenog zemunskog klana Dušan Spasojević Duća na početku bio potrčko Ljubiše Buhe Čumeta.

RepublikaFoto: youtube.com/Parovi TV HAPPY
Svedok brojnih događaja: Nebojša Tubić Žabac

Govoreći o turbulentnim godinama u srpskom podzemlju, Žabac je između ostalog rekao i da su mu Milorad Ulemek Legija i Dušan Spasojević nudi 500.000 maraka da "namesti" Ljubišu Buhu Čumeta.

- Duća i Legija dođu kod mene i kažu: "Buraz, evo ti 500.000 i namami ono go*no da dođe kod tebe". Koje go*no, pitam ja. Oni kažu: "Pa kao, ti si dobar sa Čumetom, i tako to...". Da ja namamim mog druga da ga vi zveknete, pa jeste li vi normalni - rekao je Žabac, opisujući događaje kad se nekada jedinstveni surčinski klan podelio, i kada je Spasojević već bio na čelu novoformiranog zemunskog klana.

 

 

- Na kojim si Duća drogama, al ste pametni u pi*ku materinu - dodao je u tom razgovoru Žabac.

Prema njegovim rečima, Spasojević je bio Čumetov potrčko.

- Kad sam ja otvorio diskoteku, Spasojević dođe sa "golfom kecom", a Čume sa kradenim "ferarijem". Tad ga je Čume slao po gorivo, a on sad hoće da ga rokne - ispričao je Tubić.

Arkan je namestio titulu Obiliću

Odgovarajući na pitanje da li je Željko Ražnatović Arkan namestio titulu Obiliću 1998. godine, Žabac je sarkastično odgovorio: "Ne, nije"-

- Tu je bilo i pretnji sudijama, i pištolji u usta. Znači, nameštanje, sudije, pretnje... - otkrio je Žabac, ističući da je Arkan pokušao da namesti i Obilićeve utakmice u Evropi.

Legija je bio faca dok nije "ušao u keš"

Govoreći o Miloradu Ulemeku Legiji, Žabac tvrdi da je reč o čoveku koji je "previše voleo pare".

- Legija je bio faca dok se nije navukao na drogu i dok nije počeo da pije. I dok nije osetio keš. Kad je osetio keš, gotovo. Previše je voleo pare - naveo je Žabac.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dejan

18.11.2018 10:50

Bas si smesan..