(FOTO) GORI SOLITER U BLOKU 63! Vatra progutala ceo sprat, jedna osoba poginula

Autor: blic.rs

Hronika

16.11.2018

23:09 >> 00:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ogroman požar izbio je u novobeogradskoj Ulici Jurija Gagarina, a vatra je progutala jedan sprat na soliteru. Po nepotvrđenom informacijama, jedna osoba je izgubila život, a nekoliko je povređeno!

RepublikaFoto: youtube.com
Ilustracija

Šest vatrogasnih ekipa odmah je stiglo u Blok 63 i pokušavaju da ga ugase. Vatrogasci su po dolasku uspeli da uđu u stan, a beživotno telo muškarca pronađeno je na terasi.

 

Sa lica mesta se čulo i nekoliko slabijih eksplozija, a miris paljevine oseća se i u nekoliko udaljenih blokova. 

 

 

Kako pričaju okupljeni stanari, požar je izbio u stanu njihovog komšije M. B. (63) i strahuju da je on preminuo. Komšije su pokušale i da mu pomognu.

- Čuli smo komšiju kako zapomaže iz stana i pokušali smo da ga izvučemo, ali nismo uspeli da priđemo zbog jačine vatre - priča jedan od stanara zgrade.

Stanari pričaju i da je njihov komšija u stanu živeo sam od kako mu je pre godinu dana umrla majka, da je stan bio pun starih novina, a da je on bio strastveni pušač.

Prema nezvaničnim informacijama, zapaljena su dva stana, a plamen se proširio i na sprat iznad njih.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading