Stojanovićeva pokušala da se ubije u zatvoru: Baka Coka sekla vene plastičnom čašom!

Autor:

Hronika

17.11.2018

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stojanka Stojanović Coka (70), uhapšena zbog ubistva investitora na Zvezdari, pokušala je da iseče vene u Okružnom zatvoru u Beogradu. Srećom po nju, povrede nisu teže prirode, ali je ona smeštana na posebno Odeljenje zatvorske bolnice i pod stalnom je pažnjom lekara i osoblja.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Stojanka Coka Stojanović

- Stojanka je pokušala plastičnom čašom da iseče vene, ali nije uspela. Svi su reagovali na vreme, ona je savladana i odmah je poslata kod lekara, gde joj je pružena neophodna medicinska pomoć. Povrede nisu teže prirode, u pitanju su ogrebotine i razderotine na članku ruke. Ona je sada mirna, ali je pod posebnim nadzorom zbog izražene sklonosti ka samoubistvu - kaže izvor iz Okružnog zatvora za Srpski telegraf.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Policijski auto ispred kuće

Ispred porodične kuće Stojanovićeve, kod Cvetkove pijace, reporteri Srpskog telegrafa u petak su zatekli policijski auto. Kojim povodom su oni bili ovde, nismo uspeli da saznamo jer vrata kuće nije niko otvarao.

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Ulica Stojanke Stojanović

Ulica narodnog heroja Coke

Nepoznate osobe "preimenovale" su Ulicu Olge Jovanović, u kojoj je živela Stojanka, i prelepile tablu nalepnicom na kojoj piše "Ulica narodnog heroja Stojanke Coke Stojanović". Na zidu preko puta ispisan je i veliki grafit: "Sloboda za Stojanku."

RepublikaFoto: ST/D. KADIĆ
Kod kuće nema nikoga

- Stojankin sin Marko bude nekoliko dana kući, pa ga nekoliko dana nema. Poslednjih dana ga niko od komšija nije video. On je i ranije bio dosta povučen mladić i verovatno se sklonio od svega - rekla nam je jedna od njihovih komšinica iz ulice, a njene reči potvrdilo je i puno poštansko sanduče, koje, očigledno, nije otvarano duže vreme.

Ispred kuće Stojanovića juče je bio parkiran policijski auto

Zločin

Podsetimo, Stojanka Stojanović uhapšena je posle ubistva investitora Zorana Trifunovića hicem u vrat u blizini Bulevara kralja Aleksandra 8. septembra ove godine. Ceo događaj snimile su kamere za video-nadzor, a na snimku se vidi kako baka Stojanka, poput profesionalnog ubice, sa kačketom na glavi prilazi Trifunoviću i puca mu prvo u vrat, a potom ispaljuje još jedan hitac kada je čovek već ležao na zemlji. Istog dana je uhapšena u svojoj kući. Ona je sa Trifunovićem bila u sporu zbog neraščišćenih odnosa jer ju je on navodno pritiskao da mu proda deo placa na kojem je hteo da zida zgradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading