Nakon našeg pisanja o utaji poreza Saša Popović šokirao izjavom!

Autor:

Hronika

16.11.2018

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je naša redakcija došla u posed ugovora koji je Saša Popović 2000. godine potpisao sa pevačicom Elmom Sinanović gde doslovno stoji da će joj novac od prodatog albuma "Ruka pravde" biti isplaćen na ruke, gazda Granda tvrdi da ne postoji "crni novac", ali da je sve što stoji na naslovnoj strani Srpskog telegrafa tačno.

- Sve ono što je Srpski telegraf stavio na naslovnu stranu je tačno. Šta je sporno za njih u ugovoru - ova pevačica je mene ovlastila kao direktora da podižem autorsku naknadu na blagajni "Granda" i da joj tu sumu sa blagajne isplatim na ruke - rekao je Popović u emisiji "Jutro sa Jovanom i Srđanom".

 

Izvor blizak pevačici otkriva da joj je Popović isplatio zaradu od albuma u gotovini i da je suma bila prilično velika, šta je Popović dematovao. 

- Ona je u to vreme zaradila samo 2.500 maraka, mi joj ništa nismo dali od novca jer ga nije ni zaradila - ističe Popović.

Pogledajte šta je sve Popović rekao o kršenju zakona i utaji poreza:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading