Incident u Specijalnoj bolnici Okružnog zatvora: Manijaku iz tramvaja polomili nos

Autor: Z.Nikolić - M.Ž.Lazić

Hronika

15.11.2018

04:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihailo Isailović (37), osumnjičen da je u tramvaju seksualno napastvovao devojčicu (15), povređen je u Specijalnoj bolnici Okružnog zatvora u Beogradu, kad ga je cimer udario pesnicom u glavu i polomio mu nos! Prema rečima izvora Srpskog telegrafa iz istrage, napad se dogodio prethodnog vikenda.

RepublikaFoto: facebook.com/Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva
Još dve devojke, od kojih je jedna maloletna prijavile Isailovića za polno uznemiravanje

- Isailović je smešten u bolnicu krajem oktobra nakon što mu je određen pritvor do 30 dana. U sobi je bio sa još nekoliko pritvorenika. Jedan od njegovih cimera iznenada je ustao i iz čista mira udario Isailovića u lice - priča naš sagovornik.

Vezan za krevet

Kako dodaje, Isailoviću je odmah ukazana lekarska pomoć, a zadobio je povrede nosa.

Još dve devojke, od kojih je jedna maloletna, prijavile Isailovića za polno uznemiravanje

- Zasad nije utvrđen motiv napada, a nijedan od njih nije bio u stanju da objasni šta se tačno dogodilo - kaže izvor Srpskog telegrafa.

Foto: facebook.com/Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva

Isailović je i ranije imao ispade u bolnici, pa je čak završio i vezan za krevet.

Uprava: Nije bilo sukoba

Kako nam je rečeno u upravi zatvora, oni nemaju informaciju da je Mihailo Isailović povređen.

- Nije došao u sukob ni sa službenim licima ni sa drugim pritvorenicima - rečeno nam je u upravi.

- On je na početku bio miran, ali je jednog jutra iznenada podivljao. Vikao je i rušio sve oko sebe, da bi se potom svima unosio u facu. Nije mogao da se obuzda, pa su ga, kako bi sprečili veće incidente, prikovali za krevet i vezali. Lekari su potom Isailoviću dali lekove za smirenje, pa se smirio - priča naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, uskoro bi trebalo da bude završeno neuropsihijatrijsko veštačenje osumnjičenog, a ukoliko bi se utvrdilo da je reč o osobi s ozbiljnim psihičkim problemima, on bi mogao da bude proglašen neuračunljivim i da na taj način izbegne robiju za napastvovanje devojčice uz obaveznu meru lečenja.

Devojčica: Dodirivao me po grudima

Devojčica koju je napasnik spopadao u tramvaju izjavila je na saslušanju da se mnogo uplašila, ali i da niko od putnika nije ni pokušao da joj pomogne.

- Napadač je stao iza mene dok sam bila na stanici. Kad sam ušla u prevoz, on je najpre seo ispred mene, a onda je počeo da me dodiruje po međunožju i grudima. Pokušavala sam da se odbranim, udarila sam ga u prepone, a na miru me je ostavio kad sam mu zapretila policijom - navodno je rekla devojčica.

Dopunjena prijava

Podsetimo, Isailoviću su lisice na ruke stavljene dva dana nakon što je na društvenim mrežama objavljen snimak od 25. oktobra na kojem se vidi kako spopada maloletnicu. On je devojčicu dodirivao po intimnim delovima tela, a uhapšen je nakon što je u jednoj pekari ukrao burek. Policajci su odmah prepoznali manijaka iz tramvaja, pa je završio iza rešetaka. Nekoliko dana kasnije, još dve devojke, od kojih je jedna maloletna, prijavile su da ih je Isailović polno uznemiravao, pa je prijava protiv njega dopunjena.

ČINJENICE
Ko je Isailović
Isailović završio 12. beogradsku gimnaziju
upisao Mašinski fakultet u Nišu
na Fejsbuku napisao da je "patriota i poslednji samuraj"
on je 2010. osnovao firmu koja je ugašena četiri godine kasnije
tereti se za uznemiravanje tri devojke, od kojih su dve maloletne

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading