Otkriven stravičan razlog samoubistva mladića u Jagodini: Evo zašto je Andrej digao ruku na sebe

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

13.11.2018

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladić Andrej Stojanović (26), čije je beživotno telo pronađeno rano jutros na kolovozu u Čočetovoj ulici u Jagodini, izvršio je samoubistvo, najverovatnije zbog kockarskih dugova.

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Kada je mladićevo telo pronađeno na ulici, policija je posumnjala da ga je neko udario kolima i pobegao sa lica mesta, međutim, istraga je ubrzo otkrila drugačije.

Vidljive povrede

Prema prvim rezultatima istrage, na telu su vidljive povrede glave i skočnog zloba na jednoj nozi. Još uvek nije utvrđena težina povreda, koje su mogle da nastanu i od udarca glave o asfalt.

- Telo je pronađeno u suprotnoj kolovoznoj traci od one u kojoj bi trebalo da bude telo nakon suicodnog skoka. I to jeste bilo čudno na uviđaju. Kao da se odbacio sa terase i skočio. Obdukcija će se uraditi, pa će sve biti jasno - kaže izvor iz policije.

 

 

U stanu mladića pronađeno je oproštajno pismo.

Stojanović je bio košarkaš dok je živeo Kraljevu, a povremeno je radio i sa ocem koji je odbojkaški trener. U Jagodini je završio fakultet, a onda je ostao i da živi u ovom gradu.

Strašna poruka na FB

Mladić je neposredno pred smrt na svom Fejsbuk profilu napisao da "ne uzima Bog ni dobrog ni zlog, već onog ko kasno ukoči".

- Zatvorite ih sve! - napisao je misteriozno mladić, a na kraju je stavio sliku kockice.

SOS telefon

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati volontere Centra "Srce" od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading