Marjanović optužuje: Šipka naskakao na devojku na Jecinom grobu!

Autor:

Hronika

13.11.2018

04:00

Nakon što je Srpski telegraf objavio razgovor između direktora Centra za forenzička istraživanja (CFI) iz Novog Sada Nenada Šipke i Zorana Marjanovića, oglasio se i suprug ubijene pevačice u Borči! U ekskluzivnoj ispovesti za naš list, Zoran tvrdi da je ovim razgovorom hteo da razotkrije Šipku i njegove namere, optužujući direktora CFI da je na grobu njegove pokojne supruge Jelene Marjanović (33) seksualno napastvovao njenu drugaricu Tatjanu B.!

Marjanović optužuje: Šipka naskakao na devojku na Jecinom grobu!

ST/V. LUKIĆ

Komentari (5)

Loading
Nepoželjan

13.11.2018 18:40

Pitanje za gospodina Šipku,da li još uvek veruje osumnjičenom za ubistvo svoje supruge?

Aldi

14.11.2018 09:26

Sad je jasno zasto folirant Zoran ,hoce da isfolira i napadne Sipku,jer su objavljeni njihovi razgovori,gdje svi,pa i advokati koji su mu izricito zabranili da sa ikim razgovara,mogu da cuju kako Zoran pokusava da manipulira i zavede Sipku na neki novi krivi trag,sto je i do sad radio ,zajedno sa taticom po novinama! On je ljut jer je sve izaslo u javnost haha,a ova Tatjana B...ma koliko ti draga novca da si primila od Marjanovica,samo si okaljala svoj lazljivi obraz ,,,to ti nije trebalo! Zoran je samo iznova pokazao da mu se tlo trese pod nogama,te je pokusavajuci navesti Sipku na novi krivi trag,sam sebi iskopao jamu .. Kako to ,Zorane Marjanovicu,da odjednom policija u koju si se zaklinjao da rade svoj posao,,sakriva ljude i dokaze sa nasipa,na kojem cak sad tvrdis da nije bila Jeca ni ubijena! Gospodine Sipka,Tatjana B. je primila mito,ocigledno "cula slatke izjave Zorana zavodnika",pa posrnula opasno,ali ne dozvolite da vam manipulator i psihopata Zoran nasekira ni trena! On je uplasen,jer ce tek sad mnogi dokazi,koje je za njega netko sakrivao u tuzilastvu,konacno izaci na vidjelo!!Kavez mu postaje tijesan,pa izmislja kako da Sipku i CFI degradira,jer je ocigledno da ce ,a vec i jesu,dokazati da je bas on taj,odgovoran za smrt nase Jece ...!!Zorane,presao si granice normale...gubis se covjece ..kao pravi psihopata,pravis krive poteze i napadas ljude,potplacujes zenu da laze ,ali to te nece spasiti suda i presude..Sram te bilo!

Hipnozis

14.11.2018 17:53

Gordana,Gordana ljubavi moja.

Nebojsa

14.11.2018 23:25

Ovo se zove kontraudar i klasican sistem diskreditacije onoga ko je ukazao na montiranje alucaja od strane tuzilastva i unistavanja istrage i potpuno pogresnog definisanja mesta i vremena zlocina. Ovo dokazuje da ipak neko izuzetno mocan tajkun ili politicar stoji iza ubistva jer jedino takva osoba moze orkestrirati ovu diskreditaciju koja nema osnov i potpuno je nelogična.