Detalji užasa kod Makiša! Dečaka udarila struja od 20.000 volti, drugar se prenerazio od jezivog prizora

Autor:

Hronika

12.11.2018

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teška nesreća dogodila se danas oko 13 časova na ranžirnoj stanici u Makišu kada je jednog 13-godišnjeg dečaka, pod još nerazjašnjenim okolnostima, udarila struja. Dečak je prebačen u Urgentni centar sa teškim povredama.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto ilustracija

- Naša ekipa je poslata na lice mesta, lekari su odmah izvršili reanimaciju, a zatim povređenog dečaka prevezli u Urgentni centar - rečeno je iz Hitne pomoći.

Prema saznanjima, dvojica dečaka su došli kako bi se slikali na napuštenim vagonima. Međutim, u trenutku kada su se već spremali da krenu kući, preskačući sa jednog vagona na drugi, nesrećni dečak je zakačio kabl koji je bio pod visokim naponom koji ga je prosto podigao i zatim odbacio na zemlju.

Prema priči očevidaca, na vagonu mu je ostala torbica, dok je njegov drug kada je video šta se dogodilo bio unezveren od straha. On je otrčao do glavnog puta i, srećom, naišao na policijsku patrolu koja je odmah pozvala Hitnu pomoć.

- Kada su došli na mesto nesreće zatekli su dečaka koji je jaukao od bolova sa užasnim opekotinama - ispričali su očevici.

Kako su rekli zaposleni na ranžirnoj stanici, dečaka je udarila struja od 20.000 volti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading