(NAJNOVIJE FOTOGRAFIJE) Jezivi detalji stravične saobraćajne nesreće u Resavskoj: Videla sam leš, noga mu je bila otkinuta!

Autor: Republika

Hronika

12.11.2018

09:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Automobil je prošao na crveno, čula se lomljava, a onda sam ugledao mrtvog čoveka - izjavio je jedan očevidac teške saobraćajne nesreće koja se jutros dogodila na uglu Krunske i Resavske ulice u Beogradu.

Foto: Čitalac Srpskog telegrafa
Fotografija sa lica mesta

​- Čule smo tutnjavu kao da se ruši sve u ulici, istrčala sam odmah iz pekare i videla oblak prašine i kako granje pada. Kada sam došla do tramvaja, videla sam momka kako leži pored zida. Noga mu je bila otkinuta i na licu mesta je bio mrtav - kaže žena koja je prva pritrčala u pomoć povređenima.

U nesreći je nastradao pešak  S.T. (42), dok su povređeni vozač automobila D.D. (49) , vozač tramvaja Z.M. (55) i četvoro putnika. Petoro je prevezeno u Urgentni centar, dok je jedna osoba na ortopedskoj klinici.

RepublikaFoto: Čitalac Srpskog telegrafa

Kako se nezvanično saznaje, u nesreći koja se dogodila kada je automobil "dačia logan" udario u prednji deo tramvaja koji je od siline udarca tramvaj je izleteo iz šina, udario u drvo i pokosio pešaka, poginula je jedna osoba, a šestoro je povređeno, među njima i jedna trudnica.

Saobraćaj u ovom delu grada je i dalje blokiran.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading