UHAPŠEN ČLAN KIMIJEVE GRUPE: Evo šta je sve pronađeno u stanu osuđivanog huligana

Autor: novosti.rs, Republika

Hronika

11.11.2018

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beogradska policija je u akciji suzbijanja narko-dilera sa ulica prestonice uhapsila Majka Halkijevića (42), pripadnika navijačke podgrupe pod kontrolom Miloša Radisavljevića Kimija. Kod ovog osuđivanog huligana je osim droge pronađeno i oružje, za koje nije imao dozvolu.

Foto: Ilustracija

Tokom pretresa Halkijevićeve kuće u Borči, nadomak Beograda, pronađeno je, navodno, više komada oružja - "škorpion" sa 15 metaka, prigušivač, kutija sa 20 metaka istog kalibra, gasni pištolj, lisice za vezivanje...

Policija je, prema nezvaničnim saznanjima, pronašla i paketiće heroina, pripremljene za dalju prodaju, kao i vagicu za precizno merenje.

Inače, Halkijević je stari znanac policije. Dosad je osuđivan nekoliko puta zbog teških krađa, nedozvoljenog držanja oružja i municije, kao i za izazivanje opšte opasnosti.

Na optuženičku klupu seo je i kao jedan od vođa navijača Partizana. Suđeno mu je zbog smrti Aleksandra Radovića (17), navijača Crvene zvezde, koga je na derbiju 1999. godine na stadionu Partizana pogodila svetleća raketa i ubila.

Halkijeviću, međutim, nije suđeno za ubistvo, već za izazivanje opšte opasnosti i dobio je godinu i 11 meseci robije. Pored njega, za isto delo su osuđena još sedmorica navijača i to na kazne od godinu i po do šest meseci zatvora.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading