Majka koja je prijavila pedofila iz Niša ogorčena što je pušten na slobodu: Ne preostaje mi ništa drugo nego da nosim biber-sprej

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

11.11.2018

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

B.Č. (33) iz Jelašnice kod Niške Banje, koji je uhapšen zbog sumnje da je počinio krivično delo polnog uznemiravanja tako što se se svlačio i onanisao ispred jedne zgrade u blizini OŠ "Car Konstantin" u Nišu, nakon saslušanja u sudu pušten je juče da se u daljem toku krivičnog postupka brani sa slobode.

RepublikaFoto: printscreen/Google Earth
Ovde je manijak onanisao: Osnovna škola Car Konstantin u Nišu

Nakon hapšenja B.Č. je prvo saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu koje je zatražilo da mu se odredi pritvor, ali je nakon saslušanja u sudu, sudija za prethodni postupak odlučio da mu se ne odredi pritvor.

- Sudija za prethodni postupak nakon saslušanja nije osumnjičenom odredio prtivor, jer je našao da ne stoje razlozi koje je tužilaštvo navelo u predlogu za određivanje pritvora - kaže portparol Osnovnog suda u Nišu Vladimir Rakonjac.

 

Može da ponov delo

U OJT pak kažu da su predložili da se osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti da bi mogao da ponovi krivično delo, budući da je jedna oštećena strana u svojoj izjavi navela da je mesec dana dolazio pred zgradu u kojoj stanuje i polno je uznemiravao.

Nezvanično se saznaje, da je osumnjičeni B. Č. priznao da je samo jednom bio pred zgradom u Randgenovoj ulici, ali je negirao da je onanisao, već da je navodno samo vršio nuždu.

Nasuprot njegove tvrdnje, stoji prijava Nišlijke G.M, koja navodi da ga je mesec dana u jutarnjim časovima sretala skoro svakodnevno ispred ulaza zgrade, nedaleko od OŠ "Car Konstantin", kako onaniše, sa polnim organom u rukama.

 

 

Ona je ogorčena, nakon vesti da je osumnjičeni pušten da se brani sa slobode.

- Ja sam uradila sve što je trebalo da uradim i kao majka i kao građanka. Mogla sam i da ne prijavim slučaj, kako bi sigurno neko odreagovao, ali da li je to ispravno? Ostaje mi sada samo da kupim biber sprej pa da nastavimo da se jurimo, ako se opet vrati - kaže G.M.

 

U Jelašnici, gde osumjičeni manijak živi, kažu da ga ne znaju kao takvog, ali da je bio pomalo čudan.

 

Voli da popije

- Imao neki čudan pogled. Nedavno se oženio. Živi sa ocem i majkom dok su mu sestre u Nemačkoj. U njegovom komšiluku ima dosta devojčica, ali nije bilo prijava da je nešto nemoralno radio - kaže jedan meštanin. 

Meštani pričaju da B.Č. voli da popije, ali da nije pravio probleme.

- Ne bi ni smeo ovde da radi bilo šta jer ne bi dobro prošao. Šta je radio u gradu ne znam. Išao je često jer radi moleraj i građevinske poslove, kažu meštani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading