BILO JE TOLIKO KRVI, DA SMO SVI BILI ISPRSKANI: Očevici otkrili stravične detalje mučenja boksera

Autor: Blic, Republika

Hronika

11.11.2018

04:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očevici obračuna dve kriminalne grupe u noćnom klubu "Volpe" u centru Kragujevca koji se dogodio prošlog vikenda, prepričali su za stravične scene kojima su prisustvovali kada je nekoliko muškaraca flašom seklo tetive boksera Jovice Lešnjaka (24).

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Kravi obračun dve kriminalne grupe u centru Kragujevca, koji se dogodio nešto posle dva sata izjutra, još uvek nije dobio svoj epilog.

Kako kažu očevici obračuna, grupa koja je izvukla "deblji kraj“ je došla u klub i tada je počela verbalna svađa preko dva separea. Onda je reagovalo obezbeđenje i pripadnici drugog klana koji drže noćni klub. Došlo je do opšte tuče.

Žandarmi, koji su tu došli kao gosti, su povređeni, a jednom od njih dvojice je u opštem metežu ispao i službeni pištolj, koji je posle pronađen i vraćen. Jednom od njih je pocepano uvo, dok je drugi dobio prelom jagodične kosti.

Napadači su u toku tuče Lešnjaka, koji je sečen flašom, izneli na deo koji nije pokriven kamerama, i tamo mu naneli jezive povrede. On je ispuzao do ulice jer nije mogao da hoda. Neposredno pre toga je pozvana policija i Hitna Pomoć, a vinovnici tuče su se vratili u lokal i tek su se tamo predali, dok je većina pobegla.

- Bilo je strašno, uplašila sam se kao nikada u životu. Krvi je bilo toliko da smo skoro svi bili isprskani. Takav je strah zavladao da nisam mogla da uzmem mobilni telefon da pozovem pomoć - kaže devojka koja se tu zadesila sa drugaricama.

Masakrirani mladić vlasnik kafića u Kragujevcu

Kako saznajemo iz pouzdanih izvora, povređeni Lešnjak je vlasnik kafića u naselju Aerodrom. Bavio se boksom, a policije je poznat zbog učestvovanja u tučama.

Uhapšeni su Marko Božović (31) i Božidar Božović (30), čija se imena godinama unazad vezuju za razna teška krivična dela, ali do sada nisu bili hapšeni niti su odgovarali. Pretpostavlja se oni stoje iza poslova iznuda, reketiranja, paljenja lokala i tuča i vatrenih obračuna.

Policija traga za još desetoricom učesnika koji su u bekstvu, ali su, kako saznaje Blic, locirani i čeka se njihovo privođenje.

Napadači su Lešnjaka potpuno izmasakrirali staklenom flašom, a prema nezvaničnim saznanjima, njome su mu isekli tetive noge, i gulili kožu a tokom napada nisu dali da se muzika u klubu ugasi.

Povređen je M.J. i dva pripadnika žandarmerije koji su bili van dužnosti.

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading