Bolesnik iz Barajeva sipao pastorki vino u sok, pa je silovao!

Autor: blic.rs

Hronika

10.11.2018

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac H. J. iz Barajeva uhapšen je zbog sumnje da je obljubio svoju maloletnu pastorku (11).

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Obljuba devojčice dogodila se pre nekoliko dana u kući u kojoj je H. J. živeo, kada je njena majka, ostavila devojčicu da spava kod njega.

- On je devojčici sipao vino u koka kolu, nakon čega se devojčica više ničega nije sećala. Kada se ujutru probudila boleo ju je donji deo stomaka, a na sebi i po donjem vešu videla je lepljivu tečnost - kaže izvor upoznat sa istragom.

Manijaka je odalo pismo koje je devojčica napisala, a koje je pronašla njena majka. U pismu ova devojčica napisala je do detalja šta joj se desilo.

- Majka je odmah alarmirala policiju koja je pedofila uhapsila. Njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati nakon čega je sproveden kod tužioca - kaže izvor.

Prema njegovim rečima devojčica je bila vema bliska sa pedofilom. Ne samo ona već i njen mlađi brat.

- H. J. se dugo zabavljao sa njenom majkom. Njena deca, maloletni dečak i devojčica su ga prihvatili kao oca, štaviše nazivali su ga ocem. Bili su bliski vrlo - kaže izvor upoznat sa slučajem.

Niko, pa ni sama majka devojčice ni pomislila nije da je njen izabranik pedofil. Štaviše, dopuštala je deci da noće kod njega, da ih čuva...

- Majka je shvatila tek kada su se strašne stvari desile šta je H. J. radio. Naime, kada je dolazio kod njih njenom sinu donosio je jednu, dok je devojčici uvek dve čokolade. Na sve načine pokušavao je da pridobije njeno poverenje - kaže izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading