BIZARAN POKUŠAJ SAMOUBISTVA U PROKUPLJU: Skočio sa terase stana, a onda je usledilo nešto neočekivano

Autor: Republika

Hronika

09.11.2018

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac (31) iz Prokuplja pokušao je da izvrši samoubistvo u sredu ujutru tako što je skočio sa terase svog stana na trećem spratu u prokupačkom naselju Sokićev bulevar. Pošto je preživeo i bio svestan, sa povredama se vratio u svoj stan, a zatim je neko iz komšiluka pozvao Hitnu službu Doma zdravlja Prokuplje.

RepublikaFoto: pixabay.com

Kako je potvrđeno u ovoj službi, lice je bilo svesno kada su oni naišli. Prema gruboj proceni pao je sa oko sedam metara visine.

Iako je preživeo pad, zadobio je teške telesne povrede, pa je nakon dijagnostike u prokupačkoj Opštoj bolnici "Dr Aleksa Savić" prebačen na dalje lečenje u niški Klinički centar.

Konstatovane su mu povrede po celom telu, polomljene su mu kosti lobanje, zadobio je obostrani prelom grudnog koša, puno hematoma i posekotina svugde po telu.

- Zbog težine povreda prebačen je na dalje lečenje u Nišu - potvrđeno je u prokupačkoj bolnici za "Prokuplje na dlanu". Nezvanično se saznaje da je muškarac ranije pokušavao da izvrši samoubistvo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading