Ovo je policajac koji je prosvirao sebi glavu na Kalemegdanu: Samoubistvu prethodio bizaran momenat!

Autor: Republika

Hronika

08.11.2018

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srđan Jašović (42), pripadnik Žandarmerije koji se sinoć ubio hicem iz pištolja kod spomenika Pobednik na Kalemegdanu, navodno je zapao u finansijske probleme zbog kockarskih dugova.

Ovo navodno nije prvi put da Jašović diže ruku na sebe. Jašović je već dva puta pokušao da se ubije.
- Radio je u Jedinici za obezbeđenje ličnosti i objekata i godinama je imao finansijske probleme, zbog čega smo mu više puta pomagali. Bio je dobar čovek i kolega, ali imao je taj prokleti porok. Znali smo, pokušavali da ga istrgnemo iz toga, ali nismo uspeli - kaže jedan Jašovićev kolega i dodaje da je on dvaput sekao vene zbog kocke.

Kolege kažu da je Srđanu jedno vreme bilo oduzeto službeno oružje, ali da se u poslednje vreme smirio, te da mu je oružje vraćeno.

- Jašović je rodom iz Crne Gore, u Srbiji je živeo kao podstanar. Nije se ženio i nema dece - kaže kolega.

Jašović je samo sat vremena pre nego što se ubio na svom Fejsbuk profilu objavio status: "Bog je go*no, ljudi su dobri."

Među brojnim komentarima na društvenoj mreži povodom smrti Srđana Jašića našao se i jedan jednog njegovog prijatelja, koji je napisao da žali što u utorak nije uspeo da ga nagovori da idu na Marakanu, na utakmicu Crvena zvezda - Liverpul.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading