Pao Šiptar, član zemunskog klana: Likvidirao policajca 1998 u Srbiji, uhapšen u Zadru sa 200 grama kokaina!

Autor: Republika

Hronika

07.11.2018

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadarska policija uhapsila je 53-godišnjeg Josipa Golomejića zvanog Šiptar, državljanina Srbije i Hrvatske, koji je u Zadru u ponedeljak zaustavljen u Zadru, kako upravlja audijem a-8 (ZD), s više od 200 grama kokaina, a kod njega je pronađen i veći novčani iznos u evrima i kunama.

RepublikaFoto: Tanjug/M. VOLARIĆ
Ilustracija

On je već dve godine stanovnik Hrvatske, a u Privlaci kod Zadra ima više apartmana.

Pretresom njegovog stana policija je pronašla 232 grama kokaina, razvaganog i vakumiranog u omote od po 20, 30 i 50 grama, spremnih za preprodaju. Takođe, pronađena je i oduzeta automatska puška sa više od sto metaka i pištolj sa metkom u cevi.

Isto tako pronađeno je i oduzeto više komunikacijskih uređaja među kojima i uređaj za zaštićenu komunikaciju kakve koriste kriminalci.

Šiptar je inače član nekadašnjeg zemunskog klana. Kada ga je policija legitimisala i istražila, utvrdila je da je reč o nekadašnjem pripadniku zemunskog klana koji je 1998. godine ubio policajca u Srbiji kada mu je ovaj došao na pretragu, zbog čega je posle odležao zatvorsku kaznu od 15 godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading