PREMINUO NAKON BRUTALNIH BATINA U DISKOTECI: Radnici obezbeđenja negiraju da su krivi za smrt Nišlije (38)

Autor: Republika

Hronika

02.11.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

NIŠ - I.Č.(26) i Ž.N.(26) radnici obezbeđenja u Kubo klubu negirali su na početku suđenja da su krivi za smrt Nišlije Bratislava Milojevića (38).

RepublikaFoto: Srpski telegraf
Palata pravde u Nišu

Ova tragedija dogodila se 11. februara ove godine u "Kubo klubu" u Nišu kada se Bratislav suprotstavio obezbeđenju. Nakon toga on je zadobio pet udaraca po glavi tupim predmetom, bio je u komi u Kliničkom centru, a nakon toga je preminuo u bolnici.

I.Č. je negirao navode iz optužnice da je obezbeđenje tuklo Milojevića.

- Moram da izjavim saučešće porodici Milojević za tragediju. Konobarica me obavestila o tome da neki momak spava na pultu i on je izveden napolje. Posle toga izašao sam napolje da zapalim cigaretu kada se Milojević pojavio i počeo da me vuče za rukav. Izvedeni mladić je valjda bio njegov drug. Mi smo se potom vratili u hol. Iza nas su u jednom trenutku nekoliko momaka započeli tuču. Ja ga nisam udario, ni gurnuo nego ga je par momaka iz tog incidenta povuklo sa sobom i on je valjda tako pao. Ja sam ga u jednom trenutku video na podu, a oko njega je bilo polomljeno staklo - rekao je I.Č. na suđenju.

Odbrana je za dvojicu radnika obezbeđenja tražila da se brane sa slobode jer su već devet meseci pritvoreni

Te kobne noći Bratislav je odvezen u Urgentni centar, a doktori su potvrdili da se hematomi nisu stvorili od pada već od udaraca.

Bratislav je iza sebe ostavio dva sina od 11 i 14 godina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading