Sve nas je bolelo kad su krčmili Darkovu imovinu: Optuženi članovi Šarićevog klana napali Tadića i Homena!

Autor: M. Ž. L.

Hronika

31.10.2018

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje članovima klana Darka Šarića, koji se terete za šverc kokaina iz Južne Amerike u Evropu, nastavljeno je juče iznošenjem završnih reči. Jedan od optuženih, Boban Stojiljković, optužio je bivšu vlast da im je smestila kako bi im otela imovinu.

RepublikaFoto: e-stock
Darko Šarić

- To je poteklo od tadašnjeg predsednika Borisa Tadića, tužioca Miljka Radisavljevića i Tadićevog savetnika Slobodana Homena. Ja sam svaki dinar koji sam krvavo zaradio u inostranstvu uredno prijavio na carini, na ulazu u bivšu Jugoslaviju. A pitajte tog Homena odakle mu zgrada od 10 miliona evra pored Hrama Svetog Save - rekao je Stojiljković.

RepublikaFoto: Tanjug
Boris Tadić

On je dodao da ih je sve bolelo kada su čitali da se oglašava prodaja imovine Darka Šarića ili nekog drugog od optuženih.

 

 

- Meni su oduzeta tri auta. Jedan je koristio tužilac Radisavljević, a drugi general Dragiša Simić. On ga je dao svojoj pevačici da ide na koncert u Smederevo gde je imala sudar - rekao je Stojiljković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading