JEZIVA POZADINA KRIMI OBRAČUNA U FUTOGU: Ranjeni diler kao dete preživeo STRAVIČAN PORODIČNI MASAKR!

Autor: Republika

Hronika

31.10.2018

09:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miloš Marijanac (26), koji je prekjuče ranjen u obe noge na futoškoj plaži Vok, operisan je i u stabilnom je zdravstvenom stanju, a njegov kolega Milovan Marković (27), koga je metak samo okrznuo u donjem delu abdomena, pušten je kući.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Ilustracija

Marijanac je od još nepoznatog broja napadača za kojima policija traga zadobio nekoliko prostrelnih rana u obe noge, njegov kolega Marković iz Veternika prošao je sa površinskim ranama.

Obojica su od ranije poznata policiji zbog dilovanja droge.

Na ovom skrivenom mestu našli su se prekjuče sa grupom ljudi povodom posla vezanog za preprodaju opijata, nakon čega su dve grupe dilera krenule u okršaj.

- Pacijent koji je ranjen u obe noge je sinoć operisan i oporavlja se relativno dobro. Još se nalazi u Urgentnom centru - rekli su u Kliničkom centru Vojvodine.

Na popularnoj futoškoj plaži juče je bilo pusto. Samo skorena krv na asfaltu svedoči da je ovo mesto prekjuče bilo poprište okršaja.

- Jedini kafić na ovoj plaži ne radi već neko vreme jer je prošla sezona, tako da ovde nije bilo ljudi. Nije ni naselje baš odmah blizu, pa niko nije ni znao da se desila pucnjava dok nismo čuli sirene. Verovatno su tu bili sami - kaže za blic.rs pecaroš Milan. N. koga smo zatekli blizu mesta nesreće.

Ranjeni diler preživeo porodični masakr

Kako nezvanično saznajemo, povređeni Miloš Marijanac iz Futoga je pre 17 godina, kao devetogodišnjak, preživeo pravi porodični masakr.

Tada je njegov otac Dušan Marijanac u porodičnoj kući kuhinjskim nožem zaklao njegovog dedu Dragonju (63), majku Sanju (35) i brata Milana (4). Njegovu baku Olgu je ubo nožem više puta, ali je ostala živa, dok je njega držao kao taoca sve dok se oko 23 sata, posle višečasovnih pregovora, nije predao policiji.

Pre toga otac je i Miloša ubo nožem više puta, ali na sreću nije ga ubio.

Policajci su tada zatekli stravičan prizor. Na podu su se u lokvama krvi nalazila tela oca, supruge i Milana. Miloš je nakon ove užasne tragedije živeo kod svog strica, koji se brinuo o njemu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading