(VIDEO) Pojavio se skandalozan snimak na kome Darko Kostić ne može da stoji na nogama!

Autor: blic.rs

Hronika

28.10.2018

11:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kreator Darko Kostić, koji je optužen za polno uznemiravanje i nedozovljeno držanje droge, nakon skandala koji su ga poslednjih meseci pratili povukao se iz javnosti. Međutim, u toku jučerašnjeg dana, na društvenim mrežama osvanuo je šokantan snimak na kojem se vidi kako se kreator unezvereno tetura ulicama Beograda, a u jednom trenutku se čak i zakuca u zid!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Kostić kada je privođen

Kostić se, kako se vidi na snimku objavljenom na društvenim mrežama, teško kreće, jedva da može da stoji na nogama i izgleda kao da je pod uticajem alkohola ili opijata.

Ovaj jeziv prizor zabeležen je mobilnim telefonom nepoznate osobe i potom objavljen na Instagramu.

Prolaznici koji su kreatora u tom momentu videli, bili su šokirani prizorom.

U opisu pored snimka navodi se da je video nastao u jutarnjim časovima.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Kostićem, međutim nije se javljao, niti odgovarao na poruke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

NAS KREATOR JUTROS???? #darkokostic

A post shared by @ marittima_fashion on Oct 27, 2018 at 10:52am PDT

Podsetimo, Kostić je u pritvoru bio nešto više od mesec i po dana, jer je 22. juna bio uhapšen po prijavi maloletnika L.J. (15) za polno uznemiravanje. Maloletnik je prijavio da ga je kreator uvukao u stan, a potom ga dodirivao po intimnim delovima tela.

Kostić je izašao iz Okružnog zatvora u Beogradu 14. avgusta, pošto mu je ranije Treći osnovni sud u Beogradu ukinuo pritvor u kom je bio nešto više od mesec i po dana jer je 22. juna bio uhapšen po prijavi maloletnika L. J. (15) za polno uznemiravanje.

Kostić će se tako braniti sa slobode, a protiv njega je Treće osnovno tužilaštvo podnelo optužni predlog kojim se tereti za polno uznemiravanje pomenutog maloletnika, ali i još jednog punoletnog mladića B. Š. (22), kao i za nedozvoljeno držanje opojne droge, odnosno omogućavanje uživanja opojnih droga.

Foto: ST/D. KADIĆ

Darko Kostić je početkom meseca izjavio da je on "školski primer žrtve linča u masi".

- Očita je težnja da se skrene pažnja sa bitnih stvari, dok narod traži krivca koga želi da rastrgne i linčuje. U ovom slučaju dežurni krivac sam ja, a sutra to može biti svako od nas - rekao je Kostić.

Podsećajući da je i na prethodne prijave protiv sebe reagovao krivičnim prijavama za lažno prijavljivanje, Kostić je rekao da će to učiniti i svakog sledećeg puta.

- Krivično delo silovanje, koje mi mediji stavljaju na teret, nešto je za šta nikad nisam ni prijavljen, ni optužen od strane tužilaštva - naveo je kreator.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading