Manijak iz tramvaja onanisao u ćeliji: Šokantni detalji iz istrage slučaja koji je uznemirio Srbiju

Autor: alo.rs, Republika

Hronika

27.10.2018

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mihajilo Isalović (37), koji je osumnjičen za polno uznemiravanje devojčice (15), u beogradskom tramvaju na liniji broj dva, nakon privođenja, u ćeliji je prvo odradio sklekove, a zatim mirno onanisao i sadržaj razmazao po stomaku!

RepublikaFoto: facebook.com/Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva
Mihajilo Isalović 

Nakon svega, ruke nije oprao, a juče ujutro se pozdravio s advokticom koja mu je dodeljena po službenoj dužnosti, saznaje "Alo!".

Isailović, koji je 23. oktobra nasrnuo na tinejdžerku u tramvaju, uhapšen je u četvrtak oko 23 časova nakon prijave M. J., radnice pekare "Kod buraza".

Ona je ispričala da je manijak ušao iza pulta, uzeo nož, odsekao dva parčeta bureka, stavio ih u kesu i krenuo napolje! Zaprepašćena radnica je najpre obavestila svoje poslodavce, koji su ubrzo stigli. Potom su pratili Isailovaća i obaveštavali policajce gde se nalaze.

 

 

Policija je uhapsila Isailovića, koji nije ni stigao da pruži otpor.

- Nakon što je priveden u policijsku stanicu, Isailović je smešten u ćeliju, gde je pričao sam sa sobom, a onda je legao na krevet. Potom je pred drugim pritvorenicima počeo da onaniše i ponašao se kao da je sam na svetu. Zatim je taj sadržaj razmazao po stomaku, pa se okrenuo na stranu i mirno zaspao. Ujutro mu je došla advokatica u posetu i nakon upoznavanja s njegovim predmetom, odvezeni su do njegovog stana u Krnjači - kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Kako otkriva izvor, vrata morala biti provaljena, jer je Isailović tvrdio da je negde zagubio ključeve.

- Tokom pretresa, on je bio miran i na kraju je vraćen u ćeliju, a trebalo bi da bude sproveden u Tužilaštvo na saslušanje - ispričao je naš izvor.

 

Od ranije poznat policiji

Prema njegovim rečima, osumnjičeni Isailović je odranije poznat policiji, zbog sitnih krađa i, kako on sumnja, ne bi ga čudilo da se on vadi na neuračunljivost.

- Isailović je privođen zbog sitnih krađa i svakog puta se ponašao čudno. Međutim, utvrđeno je da nema psihičkog oboljenja i zato sumnjam da će igrati na tu kartu - rekao je naš sagovornik.

Preti mu 12 godina robije

Ukoliko se pokaže da je Isailović bio uračunljiv, preti mu kazna od dve do 12 godina robije. Ali, ako se pokaže da je bio neuračunljiv, biće mu izrečena obavezna mera zatvorskog lečenja. Izvor blizak istrazi apelovao je na sve građane da ukoliko primete neko krivično delo, obaveste policiju, ili će u protivnom biti kažnjeni zbog neprijavljivanja.

Bežali od njega zbog bezbednosti

Komšije uhapšenog su primetile da se čudno ponašao već izvesno vreme, ali da su se zbog bezbednosti sklanjali od njega.

- Viđala sam ga povremeno kako priča sam sa sobom i hrani vrapce. Pričao je i s vrapcima, a onda bi više puta nervozno šetao ukrug, gunđajući sebi u bradu. Ovde se ni sa kim nije družio, važio je za osobenjaka, koji je stalno po mraku negde odlazio i vraćao se u gluvo doba. Viđali smo ga prethodnih dana po kraju kako tumara okolo, a pre nego što je sinoć ušao u pekaru, sedeo je sat vremena ispred nje i jeo čokoladicu. Prvo je pričao sam sa sobom, a onda je udarao po staklu na autobuskom stajalištu. Ponavljao je sam za sebe: "Da li da idem na posao ili pod Ostrog?" - rekla je stanarka zgrade u Krnjači.

Nekoliko stotina metara dalje, na Zrenjaninskom putu, zatekli smo vlasnike pekare Zorana S. i Dragana V., koji su rekli da samo žale što u tom trenutku nisu znali da je Isailović manijak za kojim je policija tragala.

- Da sam znao u tom trenutku da je on taj, pa sada biste vi meni donosili ćebe. Tek tako je napao dete?! Najtragičnije je što su se tri putnice pravile kao da se ništa ne događa. To je tuga jer znam da bi moja supruga, da se tad našla, reagovala i uzela dete u zaštitu - priča Dragan V. 

- Radnica nam je ispričala da je on ušao i rekao: "Da li ćeš zvati policiju ako ti uzmem burek?". On je zatim prešao s duge strane pulta i sam se poslužio. Za to vreme radnica, koja je majka šestoro dece, pozvala nas je u pomoć. Kada smo stigli, pokazala nam ga je i mi smo ga opkolili da ne bi pobegao. On se i u tim trenucima čudno ponašao, šetao je gore-dole, skakao i nešto mumlao - ispričao je Dragan V.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading