Ministar Stefanović: Svi smo potreseni snimkom iz tramvaja!

Autor: Republika

Hronika

26.10.2018

08:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović izjavio je danas da je uhapšen muškarac koji je napastvovao devojku u vozilu beogradskog gradskog prevoza.

Foto: facebook.com/Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva
Manijak iz tramvaja

Ministar je za TV Prva rekao da je beogradska policija kasno sunoć identifikovala i uhapsila I.M. (1981.), sa prebivalištem na beogradskoj opštini Palilula.

- On se sumnjiči za ovu užasnu stvar, svi smo bili pogođeni i potreseni onim što smo videli na tom snimku i kao roditelj mogu da kažem da ne postoji mogućnost da to mirno posmatrate i da ne osetite ogroman bes i ljutnju zato što se tako nešto dogodilo - rekao je Stefanović.

On je dodao da je policija brzo reagovala.

- Nadam se da ćemo moći brzo i od sudskih organa da dobijemo pravdu i da to neće biti jedan od onih slučajeva koji će proći lagano, već da će ozbiljno pokazati da nije dozvoljeno da neko maltertira decu - rekao je on.

Stefanović je rekao da je Srbija sigurna zemlja, grad Beograd takođe siguran grad i da želi da se svaki građanin oseća bezbednim, kao i da deca u svakom momentu budu bezbedna.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Nebojša Stefanović

Snimak iz jednog beogradskog tramvaja, koji je danas osvanuo na Fejsbuku, izazvao je reakciju u javnosti.

Na snimku, koji je objavljen na stranici "Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva", vidi se kako jedan muškarac prilazi devojci i maltretira je na očigled drugih putnika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading