Pratio me je, poznala sam ga po odeći! Još jedna žrtva napasnika iz tramvaja otkriva kakav je bolesnik u pitanju

Autor: mediji, Republika

Hronika

25.10.2018

21:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je snimak na kom se vidi seksualno zlostavljanje tinejdžerke u tramvaju razbesneo javnost, a policija traga za počiniocem, oglasila se još jedna devojka (25) koja je takođe, kako tvrdi, bila žrtva ovog muškarca.

RepublikaFoto: facebook.com/Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva
Manijak zlostavljao devojčicu u gradskom prevozu

- Ovaj manijak je bio identično ovako obučen u utorak oko 10h ujutru. Uznemiravao je mene, a zatim još dve devojke u tramvaju 2 na Bulevaru. Ukoliko ga primetite, molim vas obavestite policiju! - napisala je ona na Fejsbuku.

 

Kasnije je za beogradske medije objasnila u kakvoj se situaciji sa manijakom našla.

 

- Nije mi se, hvala Bogu, dogodilo toliko strašna stvar kao devojčici na snimku. Vidno je bilo da ima neki psihički problem - mumlajući sebi u bradu je pridikovao putnicima, seo je prekoputa mene i pridikovao i meni mada nisam baš obraćala pažnju. Posle se nabacivao, pa mi je gurkao nogu i na kraju je priklještio svojom... Postalo je neprijatno pa sam se izvukla i otišla u prednji deo tramvaja - ističe devojka.

 

Kako dodaje, iako se sklonila od njega on je nastavio da je prati.

 

- Pratio me je, stao opet pored, ali pošto nisam obraćala pažnju na njega prišao je devojkama kojima je takođe nešto dobacivao, zatim im je slao poljupce. Sišla sam na prvoj sledećoj stanici, pa ne znam šta se dalje dešavalo, ali nije bio agresivan kao na snimku.

Kada sam videla ovaj snimak prepoznala sam ga po odeći, isto je bio obučen prekjuče. Grozno je to što radi, nadam se da će ga pronaći i sprečiti da ovako napada devojke ili da kulminira na još gori način - završava ova devojka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading