DETALJI STRAVE U DESPOTOVCU: Ovo je prethodilo užasu u kojem su 2 policajca upucana iz sačmare!

Autor: Republika

Hronika

24.10.2018

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dva policajca ranjena su danas u pucnjavi u selu Ravna Reka kod Despotovca.

RepublikaFoto: Republika
Ilustracija

Kako blic.rs saznaje, inspektor Boban Miladinović i pozornik Ljubiša Petrović su ranjeni kada su išli u pretres kuće zbog krađe traktora. Nezvanično, policajci su zatekli muškarca kako rastura menjač od traktora, a videvši ih, potegao je oružje.

Kako je potvrđeno "Blicu", jedan policajac je ranjen iz sačmare u glavu, a drugi u ruke.

- Dvojica policijskih službenika Policijske stanice Despotovac ranjeni su danas prilikom pretresa kuće 62-godišnjeg muškarca u mestu Ravna Reka, kada je na njih za sada nepoznata osoba ispalila više projektila. Tom prilikom, jedan policajac je pogođen u glavu, a drugi u ruke. Oni su prevezeni u bolnicu u Ćupriji. Uviđaj je u toku, a za izvršiocem koji je u bekstvu, policija intenzivno traga - saopštio je MUP.

Odmah nakon pucnjave, njima su u pomoć potrčali meštani. Kako blic.rs, dvojica policajaca lakše su povređena. Dok je jednog sačma okrznula po glavi, drugom je povređena ruka.

- Policajac kojem je povređena ruka prevezen je u Kragujevac kod vaskularnog hirurga pošto mu je zakačena arterija na nadlaktici - kaže sagovornik blizak istrazi.

Drugi je, kaže naš izvor, zadržan na opservaciji kod neurologa budući da ima povrede glave.

Meštani sela Ravna Reka ispričali su da nisu sigurni o kom čoveku je tačno reč, ali da pretpostavljaju da je u pitanju jedan njihov komšija, koji nije "preterano druželjubiv".

- Znam ga iz viđenja, kada dođe u centar...Ima imovinu i stoku time se bavi. Živi sa ženom u kući, ima i decu, ali oni ne žive sa njim. Ćutljiv čovek, nije druželjubiv. Pričalo se da su kod njega već nalažene ukradene stvari - ispričali su meštani.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading