MILIĆEVU ODBIJENA ŽALBA ZA USLOVNU SLOBODU!

Autor: Republika

Hronika

24.10.2018

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marku Milićevu, koji je u julu 2014. godine vozilom "Kantrimen" usmrtio Luku Jovanovića (21) na Brankovom mostu, odbijena je i žalba kojom je tražio uslovni otpust.

RepublikaFoto: Public
Marko Milićev

Kako saznajemo, Apelacioni sud odbio je danas žalbu Marka Milićeva na rešenje kojim je Treći sud odbio zahtev za uslovni otpust.

Treći osnovni sud odbio je 20. septembra zahtev za uslovni otpust iz zatvora vozača "kantrimena" Marka Milićeva. On nije prisustvovao izricanju ove odluke.

Nakon što je sud tražio od Uprave zatvora Zabela dopunu o proceni njegovog vladanja i resocijalizacije u zatvoru, ona je dostavljena Trećem sudu, a u njoj stoji da iz zatvora ne predlažu da Milićev bude pušten na slobodu jer "njegova resocijalizacija nije izvršena u potpunosti."

- Milićev se ne kaje zbog dela koje je počinio i minimalizuje ga - stoji u proceni njegovog vladanja i resocijalizacije koju su dostavili iz Zabele.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading