TOTALNI HAOS U BRUSU: Uleteo u stanicu i iznabadao policajca!

Autor: Republika

Hronika

23.10.2018

16:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac u Policijskoj stanici Brus napadnut je danas oko 15 sati.

RepublikaFoto: Public
Ilustracija

Prema nezvaničnim saznanjima, u prostoru dežurne službe PS, policijskog službenika udario je B.D. (42), meštanin iz okoline Brusa. Još uvek nisu poznati svi detalji incidenta, a iz više izvora, "Novostima" je potvrđeno da je reč o licu koje nije prethodno bilo privedeno, već je meštanin sam došao u stanicu.

- Osumnjičeni je tražio nekog policijskog službenika, pa kada mu se čovek iz dežurne službe obratio, ovaj ga je napao, odnosno pokušao je da ga udari pesnicom, ali je policajac uspeo da blokira udarac u glavu – navodi izvor. - Tako je službenika, kako se čini, udario u zglob ruke i naneo mu laku telesnu povredu. 

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Brusu, osumnjičenom je određena mera zadržavanja, zbog sumnje da je počinio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti. Očekuje se da sutra bude saslušan. Inače, pre dve nedelje do incidenta je došlo u Aleksandrovcu, gde je S.J. (54) iz ovog mesta uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivična dela napad na službeno lice i izazivanje opšte opasnosti. Osumnjičeni je najpre izazvao požar u STR “Pepeljuga”, a zatim, isprskao i otvorenim plamenom zapalio četiri službena vozila Policijske stanice Aleksandrovac. Tom prilikom je i napao pocijskog službenika, koji je intervenisao, nožem ga je ubo u levo uho. Nije bio dugo u bekstvu pre nego što je savladan. Prema poslednjim saznanjima, u ovom slučaju, u toku je ispitivanje svedoa, a osumnjičeni je sproveden u Specijalnu zatvorsku bolnicu u Beogradu, radi psihološko-psihijatrijskog veštačenja.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading