NESTAO MILAN RADIN (19) IZ NOVOG SADA: Rekao da ide u manastir, a onda mu se gubi svaki trag!

Autor: Republika

Hronika

23.10.2018

15:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novosađanin Milan Radin (19) nestao je u petak 19. oktobra u 14.45 časova.

RepublikaFoto: printscreen/Nestali
Milan Radin

Kako se navodi na sajtu  "Registra nestalih lica Srbije" Fondacije "Tijana Jurić", on je kod sebe imao ličnu kartu, 2.000 dinara i dva mobilna telefona. Porodica navodi da je po izlasku iz kuće rekao da ide u manastir, ali to navodno niko nije shvatio kao ozbiljno.

- Porodica kasnije dobija potvrdu da je Milan na dan nestanka, neposredno pre odlaska od kuće zvao porodičnog prijatelja, tražeći preporuku za starijeg duhovnika, ali da je kontaktirao i manastir u Kovilju najavivši da će doći. U manastiru navode da se tamo ipak nije pojavio - navodi se na sajtu nestalisrbija.rs.

Porodica navodi da je telefon koji je koristio nakon što je otišao od kuće nedostupan i od tada mu se gubi svaki trag. Milan je na sebi imao svetlo sivu trenerku i duks majicu u svetlo sivoj boji. 

- Mršavije je građe, blede puti, tamne kose.Visok je 175cm, težak 52kg, ima braon oči i smeđu kosu - navodi se na sajtu nestalisrbija.rs. Ukoliko neko ima bilo kakve informacije o Milanu Radinu, neka odmah obavesti policiju.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading