VOZAČ ALFA ROMEA SA BRANKOVOG MOSTA: Audi je Išao divljački, udario u drugi automobil, PA U MOJ SA DVOJE DECE!

Autor: Republika

Hronika

22.10.2018

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U sudaru tri vozila danas oko 14 satu na Brankovom mostu došlo je do prevrtanja putničkog automobila.

RepublikaFoto: Republika.rs
Haos

Nesreća se dogodila u smeru ka centru grada, a prema nezvaničnim informacijama vozači koji su malo kasnije tuda uspeli da prođu videli su da jednu osobu izvlače iz crnog automobila.

- Ovaj sa "audijem" je po mojoj proceni išao divljački, prvo je udario u "citroena", od njega se odbio i poleteo u vazduh. Udario je u gepek mog automobila i prevrnuo se. Ja sam vozio dvoje dece, oni su kod lekara, videćemo koliko su povređeni. Vozač audija bio je bez svesti, ja sam ga vadio napolje. Posle je rekao da mu je pre udarca pozlilo. Najveće povrede ima vozač iz "citroena c5", i glava i nos - kazao je Dejan Smiljković za Informer, vozač "alfa romea".

Zbog uviđaja i raščišćavanja saobraćajanice nastala je veća gužva. Pri uklanjanju vozila službenici Parking-servisa namučili su se golim rukama pokušavajući da vrate prevrnuti autmobil sa krova na točkove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading