Seksi Sandra: Žandarmi su me držali na nišanu! RACIJA NA OTVARANJU DISKOTEKE U VRANJU

Autor: Republika

Hronika

22.10.2018

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jake policijske snage upale su u potrazi za drogom i beguncima na otvaranje diskoteke "Alkatraz" u noći između petka i subote. Inspektori u civilu, ali i specijalci sa fantomkama sat i po vremena su trkeljisali goste, neke "grešne" i priveli. Usred scene koja kao da je iz nekog akcionog filma našla se i pevačica Seksi Sandra!

RepublikaFoto: printscreen/TvHappy
Seksi Sandra

- Nastupala je Tamara Milutinović, a ja sam bila specijalna gošća. Sedela sam za stolom sa menadžerom i vlasnikom, nisam stigla ni piće da popijem kada su upali žandarmi sa fantomkama na glavama. Imali su automatske puške, a neki od njih su uperili oružje u naš sto. Svi su vikali: "Ruke na sto! Glavu na sto! Gledaj u pod!"

Nastup im je bio baš "muški", možda i preterano grub. Ja deset godina nastupam u raznim lokalima, ali ovako nešto do sada nisam doživela. Prilično sam se uplašila kada me je sve stiglo kasnije u hotelskoj sobi - kaže za Srpski telegraf Sandra Valterović poznatija kao Seksi Sandra.

Policajci su sat i po vremena proveravali goste i pretresali ih, a bilo je i privedenih. Prema rečima nekih od gostiju, bilo je i šamara, a jedna devojka je dobila udarac po ruci jer nije odmah poslušala naređenje da baci cigaretu. Jedna od gošći se onesvestila, pa su morali da je polivaju vodom kako bi došla sebi. Celu akciju je snimao kamerman koji je došao s policajcima.

Jurili krupne zverke

Kako nezvanično saznajemo, policija je pravila raciju u potrazi za sumnjivim osobama koje imaju veze u podzemlju, ali i u potrazi za narkoticima. MUP se ovim povodom zvanično nije oglasio.

- Akcije su izvele snage Žandarmerije koje su nenajavljene došle u Vranje neposredno pred raciju i zatražile asistenciju lokalne policije. Postojala su operativna saznanja da će se pojaviti osobe iz kriminogene sredine, ali i neke koje su na poternicama. Većina privedenih imala je kod sebe manju količinu droge, a neki gosti nisu imali lična dokumenta. Svi su brzo pušteni kućama - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
petar

22.10.2018 06:20

Ma trebali su celu bagru da odvvedu u kamenolom, a gazdu za volan bagera jer se upravlja rukama, ne treba mu noga.