SAOBRAĆAJKA NA ZRENJANINSKOM PUTU: Dve osobe teško povređene!

Autor: Tanjug

Hronika

21.10.2018

06:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U udesu koji se noćas dogodio na Zrenjaninskom putu teško su povređena dvojica muškaraca koji su prevezeni na reanimaciju Urgentnog centra, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Foto: Ilustracija

Ta saobraćajna nezgoda dogodila se oko 00.30, a osim dvojice muškaraca starosti 58 i 41 godinu koji su prevezeni na reanimaciju, u Urgentni centar je prevezen još jedan muškarac starosti oko 33 godine koji je zadobio lakše povrede.

U 19.32 dogodila se saobaćajna nezgoda na Ibarskoj magistrali u kojoj su lakše povređene dve žženske osobe koje su prevezene u Urgentni centar.

U ulici Braće Krnješevac u Zemun Polju došlo je do udesa u 23.44 u kojem su lakše povređene četiri muške osobe koje su prevezene u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas zabeležžila 96 intervecija od kojih 17 na javnom mestu, a juče tokom dana 149 intervencija, od kojih 32 na javnom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading