U eksploziji Mićićkinog "golfa" POVREĐEN DEČAK: Evo šta mu se desilo

Autor: Republika

Hronika

19.10.2018

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U stravičnoj eksploziji koja je prekjuče odjeknula Voždovcem, osim povređenog Nebojše Mićića (63) koji je upravljao automobilom, lakše povrede zadobio je i 15-godišnji L. P. koji se u tom trenutku zaputio u školu...

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Eksplozija na Voždovcu

Kako je dečak ispričao svojim komšijama, on je pao kada je automobil odskočio od zemlje, a od straha je prečicom otrčao nazad ka zgradi u kojoj živi sa majkom.

- On je stajao manje od 15 metara od automobila kad je odjeknula jaka detonacija. Od siline eksplozije vozač automobila je izleteo iz vozila, a naš mali komšija je pao. Kada je video da se nešto dešava, počeo da beži sporednom uličicom koja vodi ka samoposluzi, to jest ka njegovoj zgradi - prepričavaju komšije užas koji se dogodio u njihovoj ulici usred dana.

Prema njihovim rečima, L. P. se vratio do svoje zgrade gde su ga vidno uznemirenog dočekale komšije.

- Videla sam da mu je oguljena podlaktica i da je isečen ispod oka. Pitala sam ga da li hoće da ga ja odvezem kod lekara, a on je onako zbunjen ponavljao: "Kasnim, moram da požurim, da stignem u školu" - priča jedna od žena koja je iz zgrade izašla jer je mislila da je neko udario njen parkirani automobil.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading