(FOTO) Ovo je Kristina koja je u Prokuplju PODVODILA DEVOJČICU (14) starcima na seksualno iživljavanje!

Autor: Republika

Hronika

19.10.2018

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niška policija uhapsila je Kristinu M. (33) iz Prokuplja zbog trgovine ljudima jer je podvodila četrnaestogodišnju devojčicu iz okoline Ražnja svojim klijentima, s obzirom na to da se i ona bavi prostitucijom.

Kristina je iskoristila svog maloletnog usvojenog brata da bi stupila u kontakt sa devojčicom. 

- Dečak je upoznao četrnaestogodišnjakinju preko društvenih mreža i duže vreme su se dopisivali. Ona mu se poveravala, pričala mu je da teško živi i da joj je potreban novac, a nagovestila mu je da bi bila spremna da uradi bilo šta da do para dođe - kažu za telegraf.rs sagovornici iz istrage.

Kristina je pratila komunikaciju maloletnika i sinula joj je ideja da bi mogla da je uvuče u mrežu plaćenog seksa.

ONA PRONALAZILA KLIJENTE

- Ona je pozvala devojčicu da dođe kod nje i objasnila joj je kako može da zaradi. Pronalazila je klijente po Prokuplju, neke od njih su zajedno "obrađivale". Bile su vrlo popularne, vrlo često su posao obavljale u kolima po okolnim prokupačkim izletištima - objašnjavaju izvori.

Početkom septembra, Kristina se dogovorila sa starijim muškarcem kojem je pružala seksualne usluge da se nađu u okolini Ražnja i tada je sa sobom povela devojčicu.

- Nesporno je utvrđeno da je muškarac imao seksualni odnos sa devojčicom, pa je Kristina uhapšena i sa krivičnom prijavom privedena Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading