Uhapšeni dileri iz Crne Gore: Nećete verovati gde su rasturali drogu u Beogradu!

Autor: Republika

Hronika

19.10.2018

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala ( SBPOK), uhapsili su dve osobe u Beogradu i zaplenili 15 kilograma marihuane. Kako se navodi, drogu su prodavali na Kvantaškoj pijaci!

Foto: MUP Srbije
Zaplenjena droga

Uhapšeni su  M. Ć. (55)  iz Pljevalja i G.R. (50)  iz Podgorice zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

Policija je osumnjičene uhapsila na parkingu u blizini naselja Galenika, a pretresom kombija kojim su, kako se sumnja, prevozili drogu, pronađeno je pet kilograma marihune upakovane u pet paketa.

Takođe, u drugom kombiju parkiranom kod Kvantaške pijace, koji su kako se sumnja uhapšeni koristili za skrivanje narkotika, pronađeno je još 10 kilograma ove opojne droge. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading