Rezultati obdukcije otkrili STRAVIČNE DETALJE smrti Nišlije koji je skočio u Tisu

Autor: telegraf.rs, Republika

Hronika

18.10.2018

07:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je telo Milana Milenkovića izvučeno iz Tise niko nije mogao ni na pretpostavi šta se desilo nesrećnom mladiću.

RepublikaFoto: facebook.com/Milan Milenković Bexon
Milan Milenković

Međutim, na osnovu obdukcionog nalaza koji je rađen na novosadskom Institutu za sudsku medicinu, potvrđeno je da je reč o utapanju, jer na telu nema tragova nasilja.

Prema nezvaničnim saznanjima, Milan je u poslednje vreme bio jako depresivan, jer mu je pre dva meseca preminuo otac. Kako su rekle kolege u građevinskoj firmi gde je Milan radio u Senti, u poslednje vreme bio je dosta povučen, tih, nije želeo ni sa kim da komunicira, a sve se to događalo nakon što mu je otac preminuo.

Po svemu sudeći nesretni mladić nije imao snage da se izbori sa prevelikom tugom u sebi, te se odlučio na najgori mogući čin, da sebi oduzme život.

Od početka traganja za telom muškarca koji je sa mosta skočio u Tisu, pretpostavljalo se da nije iz Sente, nego iz Niša ili okoline, zbog automobila koji je pronađen sa niškim oznakama.

Sada je iz PU u Kikinda i potvrđeno da je reč o njemu.

Njegovo telo pronađeno je juče u poslepodnevnim satima na obali Tise. Milan je primećen u petak u ranim jutarnjim satima, njega su zapazili lokalni pecaroši koji su došli na Tisu da pecaju, iznenada su videli da neko pada sa mosta, od tada je trajala potraga za telom nesretnog mladića.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading