Svedoci eksplozije otkrili šokantne detalje: Kola su odskočila od zemlje, bomba katapultirala Mićićkinog oca!

Autor: Republika

Hronika

17.10.2018

09:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svedoci jučerašnje eksplozije automobila "golf 4" koji je u vlasništvu voditeljke Marijane Mićić, a kojim je u tom trenutku upravljao njen otac Nebojša Mićić, kažu da je automobil odskočio od zemlje, a da su se stanarima ove ulice prozori zatresli od detonacije!

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Fotografija sa lica mesta

- Čula sam jaku detonaciju i izletela napolje da vidim šta se dešava. Najpre sam pomislila da je u pitanju sudar, međutim, videla sam da kulja dim i kako je čovek iz tog automobila ušao u sanitet Hitne pomoći. Videla sam da mu je povređeno uvo, da je u šoku i da je oprljen na leđima. Jedan dečak koji živi u blizini zadesio se tu i odleteo je od detonacije. Dete je izgulilo ruku od pada - priča potresena stanarka u Vojvode Stepe.

Povređeni dečak po imenu Lazar ima 15 godina i u tom trenutku išao je ka školi. Njega su povređenog, dodaje ona, u bolnicu prevezle komšije, jer mu je oštećen sluh od jačine detonacije.

Voditeljkin otac, Nebojša, zadobio je povrede ruke i bubne opne. Kako kažu svedoci, on je samo pukom srećom preživeo eksploziju autombila koju je izazvala bomba postavljena ispod vozila.

 

 

- Videla sam kako je čovek ispao iz zapaljenog automobila na put. Eksplozija ga je bukvalno izbacila iz vozila, verovatno je zato i preživeo - rekla je jedan od očevidaca strahovitog napada na Voždovcu.

Kako dodaje, povređenom čoveku koji je bio u šoku u pomoć su potrčali stanari okolnih kuća i zgrada.

- Dodali su mu čašu vode, a on je samo ponavljao: "Zovite hitnu pomoć". Bio je svestan i kad je došla hitna, a pre toga mu je neko od stanara doneo i šećer i vodu da dođe sebi - rekla je ona.

- Videla sam da mu je krvava glava i da se držao rukom za uvo. Rekao je da ništa ne čuje - dodala je jedna komšinica.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ

Eksplozija usred dana na ulici

Automobil u vlasništvu voditeljke Marijane Mićić eksplodirao je oko 13.30 sati u Ulici vojvode Stepe, u blizini broja 414. Kako nezvanično saznajemo, u automobilu je bila podmetnuta eksplozivna naprava, koja je aktivirana daljinskim upravljačem. Prilikom eksplozije umalo je povređen još jedan vozač V. S. (35), njemu je izgoreo zadnji deo automobila.

Kako "Blic" saznaje, policija ispituje šta je motiv napada.

- Istraga je u toku. Kada se oporavi, u policiji će dati izjave Nebojša Mićić, ali i njegova ćerka Marijana. Do sada policiji nisu prijavljivali pretnje - dodaje sagovornik.

RepublikaFoto: Republika
Marijana sa ocem u bolnici

Voditeljka: Auto nije moj

Tim povodom “Blic” je stupio u kontakt sa Marijanom Mićić, koja tvrdi da automobil nije u njenom vlasništvu.

- Taj auto nije moj. Ne vodi se na mene već sedam godina - kratko je rekla voditeljka “Pinka”. Iako smo pokušali da saznamo da li je njen otac dobro, Marijana je ostala nedorečena.

- Ne mogu sada da pričam, žurim - rekla je ona i prekinula vezu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading