Prestravićete se! Ovo su poruke koje je silovatelj "malčanski berberin" slao: Ruke su ti prelepe, još lepše sa makazama u kosi!

Autor: blic.rs, Republika

Hronika

15.10.2018

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Prelepe ruke imate. Još lepše su u kosi i sa makazama. Javite se na moj profil. Čekam vas prijateljice."

Foto: facebook.com/Ninoslav Jovanović
Malčanski berberin

Tim rečima Ninoslav Jovanović (45) iz Malče kod Niša, koji je osuđivan zbog šišanja i silovanja devojčica, mamio je ženske osobe da ga kontaktiraju preko Fejsbuka.

Jovanović, koji je zbog svoje izopačene manije dobio nadimak "Malčanski berberin", nakon izlaska sa dvanaestogodišnje robije u januaru ove godine posećivao je stranice za otkup kose na Fejbuku, gde je komentarisao šišanje devojčica i žena, pokušavajući očigledno da na taj način s nekima od njih ostvari kontakt. Ko zna kako bi se cela priča završila da, posle višednevnog pisanja našeg lista i upozorenja da bi mogao da ponovi krivično delo, država nije odlučno reagovala 12. oktobra i uhapsila Jovanovića zbog sumnje da je proganjao žene na Fejsbuku.

Iako je posle izlaska sa robije u javnosti pokušavao da ostavi utisak rehabilitovanog delinkventa, tako što je u junu najpre uposlio kao čistač na javnim radovima u JKP "Medijana", a pre dva meseca se i oženio, Jovanovićev paralelni život u virtuelnom svetu pokazuje zapravo njegovu pravu, zastrašujuću narav.

RepublikaFoto: pixabay.com

Komentari tipa: "Ćao, tako ih sve treba šišati", "Super, samo šišajte" i "Imam dosta prijateljica koje bi sekle, a ne znaju", zvuče zastrašujuće ako se zna da ih je napisao surovi silovatelj koji pre gnusnih napada šiša devojčice. No, to je delić njegovih aktivnosti na ovoj društvenoj mreži.

Jovanović je na stranicama za otkup kose komentarisao i ošišane devojčice rečima "Lepše je sa kraćom kosom" i "Lepo ošišana, je l' imala dugu kosu". Videvši sliku jednog ošišanog dugačkog pramena ženske kose, on nije mogao da sakrije emocije pa je napisao: "Lepo, bogami, koliko je dugačka." Pored jednog video-snimka devojke sa dugom kosom Jovanović je "navijao" da bude ošišana pa je napisao: "Pozdrav, kratko je ošišajte" i "Lepa kosa i trebalo je ošišati", a kraj drugog "Ćao, svaka čast, lepu kosu ste joj isekli" i "Ja bih nju kratko šišao". Kraj drugog snimka, gde je dugačka kosa skraćena do ramena, očigledno nije bio zadovoljan pa je ostavio komentar: "Ćao, trebalo je kratko ošišati."

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading