Ukradenim autom bežao policajcima!

Autor: Republika

Hronika

16.10.2018

05:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je uhapsila dve osobe nakon prave filmske potere koja se odvijala prekjuče oko 10.30 u veoma prometnoj ulici nedaleko od glavnog šetališta u Subotici. Samo pukom srećom nije bilo ozbiljnije povređen, ali materijalna šteta je velika, piše portal Subotica.com.

RepublikaFoto: Republika
Ilustracija

Sve je počelo kada je vozač odbio da stane na znak policije, koja je obavljala rutinsku kontrolu. Automobil beogradskih registracija se velikom brzinom dao u beg Ulicom braće Majer i tom prilikom udario u parkirano vozilo taksi udruženja, koje se od siline udarca zakucalo u vozilo ispred. Brzom intervencijom policijskih službenika vozilo je zaustavljeno pre nego što se desila neka veća tragedija.

 

Kako nezvanično saznaje portal Subotica, privedeni vozač star je oko 30 godina, nikada nije polagao vozački, a iza sebe ima pozamašan dosije. I vozilo kojim je bežao policiji bilo je ukradeno, a u njemu su pronađeni nedozvoljeni predmeti, među kojima i nož. Njegov saučesnik takođe je pružao otpor i pokušao da pobegne pešice, ali su ga policajci sustigli.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading