Bivša modelsica prijavila majku za nasilje u porodici

Autor:

Hronika

16.10.2018

03:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša članica grupe Models Nevena Stamenković (36) prijavila je policiji majku V. S. (64) zbog nasilja u porodici!

Foto: e-stock/E. ČONKIĆ
Nevena Stamenković

Prekipelo joj 

Kako Srpski telegraf saznaje, Stamenkovićka je ispričala da je majka verbalno i fizički maltretira duži vremenski period, a sve se događalo u njihovom porodičnom stanu u ulici na Novom Beogradu. Prema rečima našeg sagovornika, bivša modelsica je godinama trpela majku V. S..

Izvor: Nevena nije više mogla da trpi da njeno dete gleda mučne scene, zbog čega je odlučila da prijavi majku

- Nevena je sve vreme imala razumevanja za mamu i uvek je nalazila opravdanje za njene postupke i ponašanje. Znala je da ima zdravstvenih problema i zato je prelazila preko svake njene uvrede ili napada. Međutim, u nedelju ujutro je bukvalno poludela, svega joj je bilo dosta i odlučila da svemu stane u kraj - kaže sagovornik Srpskog telegrafa.

 

 

Prijavila pumpadžiju za seksualno uznemiravanje

Krajem prošle godine Nevena Stamenković doživela je neprijatnu situaciju na jednoj benzinskoj pumpi.

- Nevena je stala na pumpu da sipa gorivo, da bi joj u jednom momentu prišao pumpadžija i počeo da priča gadosti koje imaju veze sa seksom. Bivša modelsica mu je tada rekla da se skloni i odmah otišla u policiju da ga prijavi - kaže naš sagovornik.

On dodaje da je Stamenkovićka poslednjih pet godina proživljavala pravi pakao.

- Gotovo sva maltretiranja i napadi odigravali su se pred Neveninim maloletnim sinom (11) koji živi u istom stanu. Bivša modelsica nije želela da dečak koji je u pubertetu gleda takve scene, znala je da to može da ima uticaja na njegovu ličnost, i u razgovoru sa najbližim rođacima odlučila je da čitav slučaj prijavi policiji - navodi naš izvor.

DVA PUTA SE RASTAJALA OD MUŽA

Nevena Stamenković je polovinom septembra 2016. godine po drugi put napustila supruga Srđana Adžemovića i otišla sa njihovim sinom iz kuće.

- Nevena je nakon prvog razlaza shvatila koliko voli Adžema i odlučila je da njihovoj ljubavi da još jednu šansu. Međutim, problemi koje očigledno nisu mogli da prevaziđu su učinili svoje i oni su odlučili da stave tačku na svoj odnos - kaže naš sagovornik.

Istraga povodom ovog slučaja je i dalje u toku. Policija je uzela sve neophodne dokaze i nakon istrage biće poznato da li postoje elementi krivične prijave.

Burne veze

Nevena Stamenković prvi put se javnosti predstavila 1996. godine kao članica grupe Models. Iz braka sa Srđanom Adžemovićem, članom nekadašnjeg "zvezdarskog klana", na čijem čelu je bio pokojni Sredoje Šljukić Šljuka, ima sina Rastka. Nevena je imala buran ljubavni život, pa je tako bila u vezi sa rukometašem Petrom Kapisodom, ali je imala i još jedan brak, sa biznismenom Željkom Jankovićem. Bivša modelsica je uspela da se nađe i u Skupštini Srbije kao poslanica Nove Srbije, ali je to mesto napustila prošle godine nakon što je javnost svakodnevno komentarisala njenu provokativnu garderobu u kojoj je dolazila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading