Novi svedok u slučaju ubistva pevačice u Borči: Jana pred smrt majke crtala aždaje!

Autor: Republika

Hronika

15.10.2018

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novi svedok ruši alibi Zorana Marjanovića! Redakciji Srpskog telegrafa javio se prijatelj Zorana Marjanovića (40), optuženog za ubistvo supruge i pevačice Jelene Marjanović (33), koji otkriva dosad nepoznate detalje iz života supružnika i koji je spreman da sve obelodani u tužilaštvu!

Foto: Privatna arhiva
Jelena i mala Jana

Čudno ponašanje

Prema njegovim rečima, odnos između Zorana i Jelene počeo je da se menja nekoliko meseci pred zločin u Borči koji se dogodio 2. aprila 2016. godine.

- Sedam meseci pre ubistva Zoran i Jelena su počeli da se menjaju i čudno ponašaju. Naprasno su promenili stil i način života, a u to vreme je i Jana počela da se menja. Ona je u tom periodu odjednom počela da crta razne aždaje i nekakve katastrofe, što je poprilično čudno za dete njenih godina. Ne mogu da kažem da ima veze s ubistvom, ali je evidentno da se u mesecima pre toga nešto čudno dešavalo - kaže Zoranov komšija i prijatelj koji je na dan nestanka tražio Jelenu na nasipu.

Šta smo još novo saznali o slučaju Marjanović? Šta je sve nov svedok izjavio? 

Bivša modelsica prijavila majku za porodično nasilje! Koji su detalji ovog slučaja? 

Šta kaže Dačić o prisluškivanju NATO? Šta ima novo u svetu Zadruge, zabave, politike, sporta, hronike i ostalih oblasti?

Odgvore na ova, ali i mnoga druga pitanja pročitajte u izdanju Srpskog telegrafa za 16. oktobar, kao i na sajtu Republika.rs.

Foto: Srpski telegraf

U sutrašnjem broju očekuje vas i dodatak Rijaliti.

Foto: Rijaliti

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading