GORI VATRA od Makiša do Ostružničkog mosta: OBRENOVAČKI SE NE VIDI OD DIMA!

Autor:

Hronika

14.10.2018

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od Obrenovačkog puta ka Savi, na Čukarici, izbio je veliki požar navelikom delu obradive površine.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

- Za sada znamo da se radi o velikoj površini, ali nemamo detaljnijih informacija jer su naše ekipe i dalje na terenu - rekli su vatrogasci.

O ovom požaru stigla je i potvrda iz MUP-a, gde kažu da je za sada poznato da gori nisko rastinje i trava, te da vatrogasne ekipe intenzivno rade na sanaciji požara.

Horor u beogradskom naselju Krnjača: Našli je mrtvu u fotelji, požar izazvalo kandilo

Na incident skrenuli su pažnju i korisnici društvenih mreža, upozoravajući da vetar koji tokom celog dana duva dodatno pogoršava situaciju.

- Gore njive od Obrenovačkog puta prema Savi. Od pre Makiša, sve do Ostružnice. Tri policijska vozila i dva vatrogasna. Vatra je sve do puta, blizu semafora. Vetar nosi dim ka reci - napisao je jedan korisnik na svom Tviter nalogu.

Inače, ovakvi incidenti danima zadaju muke stanovnicima naselja na obodu grada. Naime, vlasnici poljoprivrednih zemljišta su glavni krivci zbog povremenih požara, jer paleći strnjiku pokušavaju da očiste njivu, uopšte ne mareći za moguće posledice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading