Detalji nesreće u fabrici aluminijuma: TRI RADNIKA POPRSKALA UŽARENA SMESA

Autor:

Hronika

14.10.2018

11:29 >> 11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trojica radnika fabrike aluminijuma "Nisal" iz Niša povređena su noćas prilikom prelivanja tečnog aluminijuma kada ih je poprskala ova užarena smesa.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Oni su hitno transportovani u Urgentni centar kliničkog centra u Nišu gde im je ukazana pomoć,  saznaje Blic. 

U Kliničkom centru u Nišu ističu da su dvojica povređenih radnika zadržana na lečenju na Klinici za plastičnu hirurgiju, dok je drugi pušten na kućno lečenje jer nije bilo potrebe za hospitalizacijom.

- Dvojica radnika, starih 49 i 46 godina, zadržani su na odeljenju Klinike za plastičnu hirurgiju. Oni su zadobili opekotine drugog stepena sa prednje strane trupa – na grudnom košu stomaku i podlakticama, ali nisu životno ugroženi. Do daljnjeg ostaće na lečenju - kažu u KC Niš.

Policija je primila obaveštenje iz Urgentnog centra u 4.50 časova da su primljena i zbrinuta trojica povređenih radnika, nakon čega je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu i obavljen je uviđaj radi utvrđivanja uzroka incidenta.

Kako saznajemo, u toku je utvrđivanje okolnosti pod kojima je došlo do incidenta, ali i odgovornosti nadležnih službi u fabrici aluminijuma.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading