Uhapšen manijak! POBEGAO IZ ZATVORA U SRBIJI, PA POKUŠAO DA SILUJE DEVOJKU U CRNOJ GORI

Autor: borba.me, Republika

Hronika

13.10.2018

15:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Službenici Centra bezbednosti u Baru uhapsili su državljanina Republike Srbije, D.Đ. (32) iz Zaječara, zbog postojane sumnje da je pokušao da siluje osamnaestogodišnju devojku kada je ilegalno ušao u Crnu Goru.

Foto: Ilustracija

Sumnja se da je D.Đ, koji je imao kapuljaču na glavi, sa leđa prišao 18-togodišnjoj devojci i uz pretnju nožem pokušao da je primora na seksualni odnos u čemu nije uspeo jer je devojka sve vreme pružala fizički otpor i tako zadobila posekotine od noža u predelu dlanova, a potom je uspela da se otrgne i pobegne, nakon čega je o svemu obaveštena policija.

HAOS U BARU: Bio na poternici, a kad ga je policija hapsila, BRUTALNO IH RANIO

Događaj je Centru bezbednosti Bar prijavljen jutros oko 04.45 časova. Odmah po prijavi, službenici CB Bar su preduzeli sve neophodne aktivnosti kako bi se lice koje je pokušalo silovanje identifikovalo, lociralo i lišilo slobode.

On je prvo policijskim službenicima na uvid dao dokumenta navodno izdata od strane jedne države u regionu koja su glasila na drugo ime a za koja je utvrđeno da su falsifikovana. Nakon toga utvrđen je njegov stavarni identitet, kao i to da je, kako se sumnja, pobegao iz zatvora u Srbiji i išao ilegalno u Crnu Goru.

(VIDEO) UHAPŠEN JEDAN OD NAJTRAŽENIJIH PEDOFILA! Policija mu je za petama 12 godina, a pronašla ga je na NAJBIZARNIJEM mestu

Uz krivičnu prijavu će biti priveden državnom tužiocu u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, zbog osnovane sumnje da je počinio krivično delo silovanje u pokušaju.

Devojci je pružena medicinska pomoć zbog povreda koje je zadobila dok se branila od lica koje je pokušalo da je siluje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading