UNAKAZIO IH BEJZBOL PALICOM: Svađa zbog stabla oraha kulminirala stravičnim prebijanjem!

Autor: blic.rs

Hronika

11.10.2018

19:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv B.Ž. (43) iz Niša policija je podnela krivičnu prijavu u redovnom postupku zbog sumnje da je braći D.Đ.(70) i S.Đ.(67) naneo teške i lake telesne povrede tako što ih je pretukao bejzbol palicom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Tuči je prethodila svađa braće sa majkom B.Ž. oko toga čiji je orah koji su brali.

- Sve je počelo 24. septembra kada su S.Đ. i D.Đ. došli u niško prigradsko naselje Donja Vrežina da beru orahe. Posle nekog vremena pojavila se starja žena koja je tvrdila da je to njena parcela na kojoj se nalazi stablo oraha a braća da nije njena, pa je došlo do svađe. Posle nekog vremena starija žena je otišla kući a kada su pomislili da se sve završilo pojavio se B.Ž. sa bejzbol palicom. On je navodno rekao: "E, sada ćemo da vidimo čija je parcela i čiji su orasi", kaže naš izvor.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

D.Đ. udaren bejzbol palicom u glavu i po nogama, zadobivši trostruki prelom donje vilice što je po oceni lekara teška telesna povreda. S.Đ je izudaran po nogama i levoj ruci usled čega je zadobio povredu podlaktice koja je okarakterisana kao laka telesna povreda.

Policija je tragala za B.Ž. od 24. septembra ali nije bio dostupan organima gonjenja sve do juče kada je sam došao u policiju sa advokatom. On se, kako nezvanično saznajemo, branio da je samo pokušavao da odbrani majku koju su S.Đ. i D.Đ maltretirali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading