Odloženo suđenje kreatoru za napastvovanje mladića! Sudija: Ceo slučaj je španska serija!

Autor: T. M.

Hronika

12.10.2018

05:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Suđenje Darku Kostiću, optuženom za polno uznemiravanje dvojice mladića, od kojih je jedan maloletan, kao i nedozvoljeno držanje droge, odloženo je juče u Trećem osnovnom sudu jer modni kreator nije primio optužnicu.

Foto: ST/D. KADIĆ
Darko Kostić

Kostić se u sudu pojavio u skupocenom odelu marke dolče gabana u pratnji dva advokata, a njemu je tek na današnjem pretresu uručen optužni predlog. Odbrana dizajnera je takođe zatražila odlaganje jer, kako su naveli, nisu dobili veštačenja koja je radilo tužilaštvo.

 

- Pored toga, nije nam omogućen ni uvid u spise predmeta, kao ni predlaganje dokaza u ovom postupku - rekao je Kostićev advokat.

NAPUSTIO ZEMLJU

Nedavno je protiv modnog dizajnera još jedan mladić, Vojislav Bajić, podneo krivičnu prijavu za seksualno napastvovanje. Ipak, utvrđeno je da nema elemenata za krivično gonjenje, a mladić je nakon toga odlučio da napusti Srbiju jer, kako je naveo, nije naišao na razumevanje javnosti za pakao koji prolazi.

Modni stilista je tokom postupka bio vidno neraspoložen i tih, a sudija je u više navrata istakla i koliko je ovaj predmet medijski ispraćen u javnosti.

- Ceo slučaj je jedna španska serija i bilo bi bolje da ga što pre završimo - rekla je sudija.

Modni dizajner prilikom izlaska iz suda nije želeo da daje izjave za medije. Podsetimo, protiv Darka Kostića je u avgustu podignuta optužnica kojom se tereti za polno uznemiravanje maloletnog L. J. (15), zatim B. Š. (22), kao i nedozvoljeno držanje narkotika.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading