Otkrivena laboratorija za marihuanu u Užicu i uhapšena dva dilera

Autor: Republika

Hronika

11.10.2018

13:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija u Užicu otkrila je laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima i uhapsila D. P. (37) i V. P. (39) iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

RepublikaFoto: MUP Srbije
laboratorija u kojoj su gajili marihuanu

Policija je u posebno opremljenom i termoizolovanom prostoru u potkrovlju kuće D. P. pronašla 390 saksija u kojima su zasađene biljke kanabisa i 30 saksija sa semenkama ove biljke.

RepublikaFoto: MUP Srbije

U laboratoriji za proizvodnju marihuane pronađeno je i šest lampi za zagrevanje sa prigušnicama i upaljačima, dva ventilatora, creva, kablovi, termostat sa termometrom za temperaturu, ventilacione cevi, kanta sa folijarnom prihranom i ručna prskalica, saksije, kao i mobilni telefon.

U kući D. P. zatečen je i V. P. u čijem je rancu policija pronašla dve boce sa tečnošću za uzgoj biljaka.

RepublikaFoto: MUP Srbije

Po nalogu višeg javnog tužioca, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading